Ima nešto što se zove "merak", a to nije opipljivo, a vrlo često ni objašnjivoE, upravo to je razlog zbog kojeg uvek doplatim 20 - 30 novčanih jedinica za to "made in japan"
![]()
Ima nešto što se zove "merak", a to nije opipljivo, a vrlo često ni objašnjivoE, upravo to je razlog zbog kojeg uvek doplatim 20 - 30 novčanih jedinica za to "made in japan"
![]()
Respekt! Merak je nama svojstvena osobina!
23 je sve lepo objasnio.To je samo do meraka i to je to.Neka pise ''Made in Japan" i nek' ide zivot!
Ponavljam,kontrola kvaliteta je najbitnija.
Ma pusti Nemce.Bolji smo mi od njih.![]()
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Evo citav dan sam proveo iscitavajuci teme i pomalo mi se vec vrti u glavi. Dosada sam satove kupovao stihijski i neplanirano. Tako da imam u latici svega od swatcha, casia, kineza, engleza itd.
Odlucio sam sebe uskoro pocastiti SEIKOM, a definitivno je to model SKX007J1, koji se nudi na creationwatches sajtu.
Naravno da moram prije toga zavrsiti jednu malu obavezu prema bratu jer on definitivno hoce samo LUMINOX 3901.
Tako da poslije njega odmah rjesavam sebe sto prije nadam se.
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija pogledaj ovde. Dugo sam mislio da je kod nas skuplji Seiko. Neznatna razlika kada ga narucis sa strane.
Da li još uvek imate poverenje u Creationwatches nakon onih pisanja po internetu kako je ljudima stizao škart?
Ne znam za ta pisanja, meni su 2 sata stigla bez ikakvih mana. Opet bih kupio preko njih.
I sam razmišljam o toj opciji ali pokolebalo me je što je neko pisao da se na novom satu krunica izvukla, a neko je spominjao da mu je bezel bio pomeren za milimeta...pa ih administrator iskulirao, kasnio sa odgovorom... Ma verovatno rekla - kazala...
Koji je ovo fazon skywatches politike:
"We do not ship these following range of Seiko collections to EU countries: Grand Seiko, Prospex, Astron, Velatura, Premier, Sportura, Ananta"
Potpuno trulo!
nije trulo nego Seiko štiti svoje prave dilere u evropi od ovih sivih dilera kojima uvaljuje škartiranu robu koja nije prošla kontrolu kvaliteta
odnosno on ih štiti u evropskoj uniji jer je to zakonom uređena tvorevina, isto I Seiya ne šalje u EU
Bookmarks sajtovi