Ne mogu da nađem gde se pisalo o sledećem pa postujem ovde.Reč je o onom slučaju kada se sat sa automatskim mehanizmom koji odjednom počinje da žuri ,popravlja ponovnim udarcem koji ga ''brutalno dovodi k'svesti''.
Elem,moj Seiko 5 od juče ujutru postade hiperaktivan u toj meri da je žurio 10 minuta za 4-5 sati.Naravno,pomislio sam da sam pogrešno podesio vreme ali ponovna kontrola je pokazala istu stvar.
Pošto sam već bio spreman za posetu časovničaru,reko ajd' da i ja probam sa tim sistemom.
Dakle,uzeo sam sat u desnicu ruku(držeći ga za kaiš do lugova) i prilčno jako ga zveknuo postrance o dlan leve ruke.S'motivacijom ''od viška glava ne boli'' selu ovu sofisticiranu operaciju sam ponovio još jednom.
Nakon toga mi je samo ostalo da se pomolim Bogu i da nastavim sa kontrolom merenja vremena.Evo,o tada su prošla 24 sata.Seiko se potpuno prizvao pameti.
Računam da će sledeći put biti dovoljan samo drugarski razgovor, bez primene fizičke sile.
Inače,pretpostavljam da je problem nastao tako što sam,sa njim na ruci,sekirom cepao drva.
Naravoučenije izvucite sami.
Registracija
Help

76Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
))

Bookmarks sajtovi