Rečenicu iz mog posta je neko koji se nije potpisao obrisao, to nije fer i nemoj te više to radidi bez potpisa i razloga, budite učtivi jer ispada da sam pisao nešto što nisam.

@nikle, ispalo je da se tebi obraćam mojim rečenicama gde sam samo na kraju donosio neki moj zaključak kao i svi ovih dana na forumu.

Citat Nikle kaže: Pregled poruke
Ovako,ako volis satove i godinama citas o mehanizmima,kucistima,istoriji,proizvodnom procesu,patentima,izdrzljivosti,gledas slike,probas satove,stvoris neki svoj ukus baziran na svemu sto znas,tesko da ces kupiti kineza od 100 kinti.Jednostavno sve mora da se poklopi u samo jednom satu da bi bio uz tebe dok si ziv.Oko 95% ljudi imaju neki sat ne zato sto je to njima najlepsi i nabolji sat vec zbog marketinga i misljenja drugih ljudi,i vecina ljudi kada kupuje vredan sat gleda da uzme firmu koja posle moze da se proda a da se ne izgubi previse,jednostavno reklama cini cuda.Evo na primer kod tebe sam primetio
Satove gledam, imam nekih petnaestak godina, predstavljaju moju ljubav, inspiraciju, donekle hobi u stvari opsesija!
Počeo sam sa nekim kvarcnim hronografom i digitalnim displejom, ne sećam se marke sata ali je bio prelep. Seiko, Citizen i brdo švajcaraca sam imao i svi su mi u srcu, neko više, neko manje ali su tu.

Citat nikola0406 kaže: Pregled poruke
Mmmm da. A ko nema para da kupi sat sa COSC sertifikatom, sta on da radi. Pa mislim da je osnovni nacin kupovine od kad napunis 11 godina da od drugih cujes sta je dobro pa to kupis, a ne kupujes ono sto ti se svidi na prvi pogled kod kineza na pijaci. Valjda se vodis tudjim iskustvima. Mislim ne razumem tu tvoju recenicu. Ako je nesto dobro i to tvrdi na hiljade kupaca, pa onda je dobro. Ne razumem.
Dakle ovde se radi o parama? COSC je po meni značajan u švajcarskim satovima jer predstavlja i njihovu istoriju.
Recite mi samo kako se nisu setili brendovi Audemars Piguet, Girard-Perregaux, TAG Heuer, Ulysse Nardin, Ball, Vacheron Constantin, Oris, Patek Philippe, Zenith, Rolex, Omega i svi drugi koji nisu nabrojani za ovo što vi govorite. Nemojte mi samo reći da je samo zbog nekih $200?
Nikola koliko si puta video sat i nakraju odustao od istog jer nije popularan na forumima?