Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 91
Like Tree341Likes

tema: Radionica - Rebelde satovi

Hybrid View

Časovničar Avatar korisnika NickH
    Član od
    10.11.2011.
    Lajkovi
    1055
    Reputacioni uticaj
    130

Određen forumom Re: Radionica - Rebelde satovi

Bosanac, na meni si nasao da shiljish mishka?
    nokru likes this.

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18041
    Reputacioni uticaj
    283

Citat NickH kaže: Pregled poruke
    Bosanac, na meni si nasao da shiljish mishka?
    Uobičajeno obrisao bih ovakvu poruku.
    Tu vrstu manira u komunikaciji ne tolerišemo na ovom Forumu.
    Da citiram starije od mene-'' Nisam komforan sa ovakvim nivoom intimnosti''

Ipak poruka ostaje iz razloga ličnog poštovanja prema akterima polemike a i zbog toga što verujem da bi mnoge članove interesovao nastavak vaše (NickH i HADZI DALIBOR) komunikacije iz koje bi se ,verujem, dalo nešto i naučiti.

Naravno,ukoliko imate želju za nastavkom konverzacije i ako se rečnik zadrži na nivou odraslih obrazovanih ljudi.
    Poslednja ispravka: VLADAN P (28.12.2014. u 2:41)
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Stariji član Avatar korisnika nokru
    Član od
    8.7.2014.
    Lajkovi
    3200
    Reputacioni uticaj
    59

Bravo Vladane, svaka cenzura jednako je loša, kao i loš, nazovimo ga tekst.
    Zagor likes this.

Saradnik Avatar korisnika anbeast
    Član od
    31.7.2010.
    Lajkovi
    6258
    Reputacioni uticaj
    252

SPAM (donekle)

I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.

Stariji član Avatar korisnika vlajo
    Član od
    15.6.2011.
    Lajkovi
    4905
    Reputacioni uticaj
    52

Dobro, tema se malo usijala, ja bih zbog fascinacije sopstvenim delom i trudom zemljaku iz Australije oprostio svaku neobjektivnost i kritičnost...Hadžija imaj to u vidu. Ono što je čovek uradio nije mala stvar, a i stoji iskustvo i znanje iza toga definitivno.
    A što se tiče Panerai i kritike vezano za dostupnost delova, prosto mi je teško u to da poverujem...nadam se da bi takve stvali odjeknule u okviru WUS zajednice.
    "Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life

Časovničar Avatar korisnika NickH
    Član od
    10.11.2011.
    Lajkovi
    1055
    Reputacioni uticaj
    130

Citat vlajo kaže: Pregled poruke
    A što se tiče Panerai i kritike vezano za dostupnost delova, prosto mi je teško u to da poverujem...nadam se da bi takve stvali odjeknule u okviru WUS zajednice.
    Mislim da se nismo razumeli - nije rec o tome da Panerai restriktuje delove vlasnicima satova (Richemont ce rado popraviti svaki Panerai) vec je rec (po ko zna koji put!) o nemogucnosti casovnicara da dobiju delove od Richemonta. Dakle, vlasnik sata nema pravo na 'second opinion' ili 'second quote' vec je u potpuno podredjenom polozaju jer mora da prihvati bilo koju cenu od Richemonta. To je sustina problema. Zamisli da kupis Golfa i da ni jedan automehanicar na svetu (osim Golfa) nije u stanju da ti promeni ulje ili filter.

Sto se diskusije tice, kao i uvek, spreman sam na razmenu misljenja, komentar, pojasnjenje, odgovor na pitanje - ali pod jednim uslovom: bez patroniziranja ('krenulo ti') i udaraca ispod pojasa ('mahalusha'). Ja nisam kolekcionar satrova stoga moje misljenje ce najcesce biti drugacije od vecine ucesnika foruma. Trece, ovaj forum je divno funkcionisao i bez mene, i ne smatram da sam neka 'retka zverka' niti zahtevam pposeban tretman. No i dalje smatram da kad podelim moje iskustvo s vama da je od toga dvostruka korist: obe strane su u priilici da nauce nesto novo. Na duele i dovoboje ne izlazim iz jednostavnog razloga sto je to gubljenje vremena i sto imam sto bi englezi rekli "unfair advantage". Ako je Dalibor spreman da ponudi dzntlmenski svoje izvinjenje ja cu ga odmah prihvatiti, zaboraviti da smo ikad imali nesporazum i idemo dalje.

Istaknuti član Avatar korisnika MMario
    Član od
    19.3.2014.
    Lajkovi
    30886
    Reputacioni uticaj
    335

Ma evo da se i ja malo ukljucim u ovu "raspravu".....mada nisam imao tu nameru......
    Ovako...ovo je samo moje vidjenje....
    NickH, ovo sto ti radis je za svaku pohvalu, cenim i da ponekad neces biti objektivan jer to je ipak tvoje djelo...tvoje "dete" da se tako izrazim.....i normalno da ce se malo izgubiti na objektivnosti.....
    HADzI, apsolutno ti dajem za pravo da izrazis svoje misljenje....jer ovo je javni medij i svatko tko nesto napise i "okaci" ovdje mora biti spreman i da primi tudje misljenje koje se i ne mora u konacnici slagati sa svim sto je predhodnik napisao.....
    Da je "rasprava" postala malo zesca.....pa sta sad....ocekivano, ali ne treba vredjati nikoga niti traziti nicije izvinjenje jer ne vidim razloga za to......Zasto? Odgovor je jednostavan....... svatko ima pravo iznjeti svoj stav i svoje misljenje. I ne treba da se to dozivljava na licnom nivou.
    krstin and nokru like this.
    ....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •