za dakovic...
preskočila ti je viljuškica za premošćivanje funkcije...moraš skinuti cifer da bih je stavio u pravilan položaj...
na tom uputstvu je pogrešno pokazano,ključ da bi se pravilno izvadio potebno je izvući na prvi položaj i onda pola kruga okrenuti šrafić da bi se oslobodio,ako neće za pola kruga onda dodati još polovinu jer ako se odvrne previše oslobodi se štift i onda ste ponovo u problemu...
Registracija
Help

1065Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Ruku na srce, i ne vidi se previse, ali si platio za sat po standardnom kvalitetu (ovo je ispod standarda za Seiko) i ovo bi bilo sramota da ti ovlasceni prodavac ne uvazi. Ako si kupio kod privatnog lica... pricaj s njim ali tesko to. 
Najveci problem je taj sto sat ne radi.Ocu je pre nekih 10ak godina pao i jedan sajdzija mu je rekao da je neka opruga pukla,medjutim sajdzija je tada nije imao i nikada nije zamenjena.Da li postoji mogucnost da se ona danas zameni?Takodje je i staklo puklo pa je zalepljeno pre nekih mozda 20 godina pa me zanima da li neko zna koliko bi kostalo da se promeni.Ono sto mene najvise zanima kako utvrditi starost sata?Kada se na satu otvori poklopac sa zadnje strane mogu se videti dva gravirana datuma.Jedan je iz 1970,drugi iz 78.Moja je pretpostavka da su to ugravirale sajdzije koje su sat popravljale.Kada se otvori poklopac mehanizma jedino se vidi broj 7042 ako se lepo secam.Na zalost nisam u mogucnosti da postavim slike sata jer aparat nije kod mene.Bio bih vam puno zahvalan ako neko zna nesto vise o satu,i eventualno o cenama popravke ako je to moguce.Hvala.

Bookmarks sajtovi