Bravo majstore![]()
Bravo majstore![]()
zensko k'o zensko, hoce valentina textil pa to ti je. da zna kako je rucno pogadjati iglom u ovoliko struka gurte, manje bi pricala ali izborismo se da ne preterujemo sa crvenim koncem. Prokron alke su morale, svemir je to
![]()
![]()
![]()
umirio se i poljot. ne zvoni vise iz kutije onim njegovim bzzz, bzzzzz,.... dobio drugi kais pa se ucutao
![]()
![]()
![]()
Jesi li već odredio koji će satovi biti na ovim kaiševima? Svaka čast za ručni rad![]()
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala bata Neso.Isprobavao sam na amfibijama,mada cekaju prinove u kolekciji(ako ih budeza sada prazni dzepovi).
Eh, šta je telepatija - umalo da napišem da bi se onaj platneni slagao sa nekim komandircem ili amfibijomKoliko sam video na slikama i okupljanjima, to im sasvim lepo stoji, a koliko se sećam tvoje kolekcije, među vintage primercima ima kandidata za onaj crni sa kopčom.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Drugi platneni mi je najbolji ,svaka cast![]()
Ekstra je tema i hvala svima koji su podelili svoja iskustva u ovoj oblasti.Vrlo je zanimljivo i to kako se ljudi snalaze za materijal i alatja sam sve morao sam da pravim, jer prosto nemam uslova da kupujem.Kome trebaju vostani konci moze naci u repro shopu,a evo i od mene neka slika mojih skorasnjih radova od materijala sa vojne torbice,koznih cizmi jakni itd
![]()
Bookmarks sajtovi