Strana 3 od 37 PrvaPrva 123456713 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 21 do 30 od ukupno 539
Like Tree319Likes

tema: Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR

Hybrid View

Član Avatar korisnika max pain
    Član od
    3.3.2014.
    Lajkovi
    475
    Reputacioni uticaj
    13

Određen forumom

téléchargement.jpgimages.jpgEvo radi se o ova dva modela,Rus hvala na pomoci

Stavio sam ga i probao dva puta,ali kazem odbila me je ta narukvica,da je samo bila 22mm sat bi bio bez i jedne mane,cuo sam da izlazi novi sumo pocetkom 2015,da li se isplatiti cekati ga...

12727011615_1746655678_c.jpgprobao sam par puta i oris aquis date narukvica vrh,ali precnik sata skroz odudara od 43mm,ili sam ja lud ili svakom satu nadjem neku manu
    Poslednja ispravka: RUS (15.10.2014. u 22:01)

Stariji član Avatar korisnika KureNS
    Član od
    16.11.2013.
    Lajkovi
    3960
    Reputacioni uticaj
    41

Određen forumom Re: Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR

Citat max pain kaže: Pregled poruke
    12727011615_1746655678_c.jpgprobao sam par puta i oris aquis date narukvica vrh,ali precnik sata skroz odudara od 43mm,ili sam ja lud ili svakom satu nadjem neku manu
    Ne kontam ovu rečenicu "precnik sata skroz odudara od 43mm"...

Da li ti je premali prečnik sata, ili ti je premali odnos prečnika sata i širine lugova ili nešto treće?

Ako je na slici tvoja ruka, po meni, je sat savršen i po dimenzijama i po celokupnom izgledu... Jedino me ta satna kazaljka nervira... Lepše su mi ove skroz bele...
    watch-of-the-week-oris.jpg

Novi član
    Član od
    2.10.2018.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: ETA 2836-2 do 400e

Zdravo drustvo, ja bih zelela da kupim sebi jedan kvalitetan sat, ali sam nova u svemu tome pa bi mi trebala vasa pomoc.
    Cena bi trebala da bude kao sto kaze i tema do nekih 500e. Sad kontam da za te pare ne mogu naci neki kvalitetan automatik, pa bih pre onda uzela neki kvalitetan svajcarac sa kvarcnim mehanizmom ako i to mogu da nadjem za tu sumu. Pa me interesuje sta od modela biste mi preporucili?
    Sto se tice modela vizuelno, volim dosta velike satove, vise cak muske modele, precnika oko 40mm i preko (mislim da mi generalno to pravi najveci problem pri izboru zenskih satova), sa metalnom narukvicom, znaci nesto sto bih nosila svakodnevno.
    Citajuci po forumu deluje mi nesto na ovaj fazon da spada u moje karakteristike https://bomar.rs/tissot-couturier-quartz-t0356171103100 samo je ovaj manjeg precnika nego sto bih zelela.
    Sad posto se ja ne razumem u mehanizme, interesuje me da bude dobar kvalitet tog kvarcnog mehanizma koji bih izabrala, ali da mi opet odgovara i vizuelno.
    Hvala unapred na savetima i pomoci.

Član
    Član od
    3.9.2012.
    Lajkovi
    176
    Reputacioni uticaj
    15

Nije dobar mehanizam, u pitanju je ETA G10 koja traje koliko traje (a ne puno), i onda mora da se menja jer nema popravke...
    Izbegavaj svaki model u kome je ETA G10 211

Član
    Član od
    22.5.2015.
    Lajkovi
    1445
    Reputacioni uticaj
    12

Pozdrav marilyn, dobrodosla na forum

Citat marilyn kaže: Pregled poruke
    Cena bi trebala da bude kao sto kaze i tema do nekih 500e. Sad kontam da za te pare ne mogu naci neki kvalitetan automatik,
    Ako imas nekog u Nemackoj ko ti moze doneti sat, imas odlicne automatik satove do 500e
    Steinhart pravi odlicne satove - nemacki sat sa svajcarskim mehanizmom, npr ->
    https://www.steinhartwatches.de/en/d...itary-new.html
    https://www.steinhartwatches.de/en/d...-39-black.html

Takodje imas odlicnih Citizen i Seiko automatika ispod 500e, mada mi se po postu cini da zelis svajcarski mehanizam...

Novi član
    Član od
    2.10.2018.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Trenutno nemam nikoga ko bi mogao da mi uzme negde van, pa bi valjalo da nadjem nesto sto ima kod nas.

Ne bezim ni od njih, mada jesam vise bila zainteresovana za svajcarski mehanizam, ali bacicu pogled bas i na njihove.

Novi član
    Član od
    27.1.2020.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Pozdravvv ljudi, citam 3 dana i tek sad nem pojma sta da uzmem pa molim za pomoc. Hocu da se castim sa nekim satom oko 450,500e(gumena narukvica ali kuciste da ne bude cisto sportsko, nesto izmedju) gledao sam seiko, citizen i ovde vidim vodstok europa nekroplan-fino kosta a nem pojma kakav je? Molim za pomoccc

Stariji član Avatar korisnika popovac 76
    Član od
    18.12.2008.
    Lajkovi
    2740
    Reputacioni uticaj
    80

Vostok Europe..... pošto evo već dva dana insistiraš hajde - negde sam već malo opširnije pisao zato ću tebi u kratkim crtama reći šta mislim o njima -
    Zamisli slededće reklamiraju ih kao tzv ruski satovi "vostok" - proizvode se u Litvaniji danas ih uglavnom pokreću Seiko kineski mehanizmi - koriste tricijumsku iluminaciju - švajcarska firma Mbmicrotec, a nadasve su skupi kao đavo ....
    elem ja nevolem kad mi prodaju "muda za bubrege" ali sat ne nosim ja nego ti i ako ti se već toliko sviđa kupuj i uživaj u njemu pozzz

Novi član
    Član od
    1.11.2010.
    Lajkovi
    8
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Preporuka za kupovinu sata (do 500e)

Pozdrav svima. Ne preporucujem nista, trazim preporuku. Stvari stoje ovako, dopadaju mi se Tag Heuer Aquaracer, Omega speedmaster i slicni. Dobro, kome se ne dopadaju uostalom? E, posto nemam para za doticna zadovoljstva, a ne zanimaju me kopije made in China (ili Vijetnam, Malezija itd.), zanima me sta bi na ovu temu (vizuelno, a da pritom ne bude golo g***o) moglo da se nadje do nekih 500 evra? Dakle, ne trazim modni sat, vec nesto ovog tipa, da moze da se nosi uz sve kombinacije, a da pritom bude prilicno kvalitetan. Hvala unapred
    Poslednja ispravka: sima hrabri (16.7.2011. u 10:52) Razlog: cenzurisan neprikladan recnik

Slične teme

1. Predlozi za kupovinu sata do 1000 EUR
    By Vladan Stevanovic in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 236
    Poslednja poruka: 23.11.2024., 21:59
  2. Predlozi za kupovinu sata do 2000 EUR
    By Vladan Stevanovic in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 25
    Poslednja poruka: 5.10.2019., 10:06
  3. Vodič za kupovinu ruskih satova
    By dragon in forum Ruski satovi
    Odgovora: 17
    Poslednja poruka: 21.12.2010., 11:06
  4. Pomoc, predlozi, cestitke i pozdravi...
    By Petar in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 17
    Poslednja poruka: 6.4.2009., 10:57

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •