Pozdrav svima!
Interesovao sam se pre nekog vremena za Poljot ali jos uvek nisam "prelomio" ...
Sta mislite o ovamo necemu : Tissot Herrenuhr PR100 Automatik 3234 T049.407.16.031.00 nur 375 € ?
Pozdrav svima!
Interesovao sam se pre nekog vremena za Poljot ali jos uvek nisam "prelomio" ...
Sta mislite o ovamo necemu : Tissot Herrenuhr PR100 Automatik 3234 T049.407.16.031.00 nur 375 € ?
Kakav je izbor satova sa ovim mehanizmom (zbog day "komplikacije") do te cene (eventualno ako bas mora do 500e)? Znam za Tissot PRS516 koji mi se svidja (pogotovo model sa plavim brojcanikom), pogledao sam sta nudi Certina, ali nisam video modele sa ovom ETA-om... Da li postoji mozda jos neki? Gde kod nas mogu da se kupe Tissot satovi?
Hvala
Zvanični distributer Tissot-a za Srbiju je Identico:http://www.identico.rs/
Ja bih pogledao i Zeno satove(http://www.zeno-watch.ch/en/watches.html )ali ih nema u Srbiji !
Razmišljaš lokalno ili globalno?
Mislim, jel uslov da se sat može kupiti u Srbiji?
Prometheus, Bernhardt i Fortis su proizvođači koja mi padaju na pamet a da imaju relativno pristupačne satove sa ovim mehanizmom, s tim da je kod Prometheusa Sellita SW220 mehanizam u pitanju dok Bernhardt Globemaster iako ima ovaj mehanizam, nema prikaz dana u nedelji. Ostali proizvođači koji mi se vrte po glavi a da imaju u ponudi satove sa ovim mehanizmom su uglavnom skuplji.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Samo da dodam, iako mi se cini da bas "juris" model sa danom i datumom, Bernhard koristi zupcanik za Dan kako bi prikazao GMT funkciju, sto je vrlo interesantan "tweak".
Takodje probaj Tissot Visodate i Hamilton Khaki King (koji ima u stvari 2834-2 sa punim natpisom dana)...
E da, u pravu si za Globemaster i modifikaciju, to je GMT model! Corsair je onda klasičan model sa ETA 2836-2 mehanizmom, al opet bez prikaza dana u nedelji!
Ima jedan Khaki King Scuba u pf "Prodaja satova", čini mi se da je cena baš tu negde oko 400€!![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Drugari ako moze mala pomoc...Naime krajem godine definitivno kupujem sat,vec neki znaju,a mozda i ne da sam bio blizu kupovine,ali onda sam upao u ovaj vrhunski forum o satovima i droga je pocelaMoram priznati da me ponekad glava zaboli od silnog citanja i gledanja recenzija o razlicitim satovima.Dakle ovako radi se o sledecim satovima,seiko sumo(sat mi se jako svidja ,jedino me odbija ta tanka narukvica na satu precnika cini mi se 45mm),certina ds action diver(prelep sat,kod ovog konkretno me odbija sto podseca na legendarni rolex sub..)Sta kupiti pitanje je,ako imate neke predloge pucajte...
Izvinjavam se sto nisam postavio slike,nemam poma kako![]()
Poslednja ispravka: RUS (15.10.2014. u 20:55)
Uputstvo za postavljanje slika imas na sledecem linku
Uputstvo za postavljanje slika na forumu
Jeste narukvica na Seiku Sumo malo uza i za moj ukus, ali sat definitivno treba videti i probati pre kupovine.
Sto se tice Certine, jbg, u danasnje vreme manje vise svi satovi lice jedni na druge. To sto podseca na neki sat ne bi trebalo da te spreci u kupovini ako ti se sat svidja(barem mene ne bi).
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala Rus za linkSeiko sam probao dva puta,dok certinu samo jednom i to na aerodromu u cirihu pre dva meseca.Seiko mogu uzeti na 4 rate,dok bi certinu morao da narucim preko neta jer je ovde u fr nema...jbt. sve ima svoje prednosti i mane...
ja sam ponosni vlasnik Suma....sat trebas staviti na ruku pa onda oceniti. Sat je izuzetno udoban, ne bjezi u stranu na zglobu. Ima specificno izduzene lugove....a za narukvicu se ne brini nimalo....imaju nindje oko....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi