Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 32

Hybrid View

Novi član
    Član od
    1.9.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Pomoc pri izboru: U-boat ili nešto drugo?

I ja imam problem vezano za izbor sata- mnogo mi se svidja dizajn u- boat satova. Nasao sam jedan flightdeck braon 43mm jer su mi svi vece preveliki na ruci. Sta mislite o tim satovima s obzirom da su italijanski, a nista o njima nisam uspeo da nadjem na vasem sajtu. Pored njega video sam i 2 longines- admirala koji su mi zaista lepi, a slicni su po ceni.
    Mnogo bi mi pomogli nekim strucnijim misljenjem jer se moje zasniva iskljucivo na estetici. Hvala unapred- sajt je vrhunski!!!
    p.s. Zao mi je sto niko u Beogradu ne prodaje tag heuer, carera mi je isto prelepa, ali nisam imaopriliku da je vidim uzivo...

Stariji član Avatar korisnika Marko 5
    Član od
    5.2.2010.
    Lajkovi
    587
    Reputacioni uticaj
    21

Određen forumom Re: Pomoc pri izboru: U-boat ili nešto drugo?

Nesto drugo ili ti Longines definitivno.

Novi član
    Član od
    23.8.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Svi pomenuti proizvodjaci su dobri, najvaznije je da odaberes sat koji se tebi vizuelno najvise svidi. U-Boat je poslednjih godina veoma atraktivan, i ima primamljiv dizajn. S obzirom da su svi satovi sa ETA mehanizmom onda mislim da nema bas tako velike razlike u samom kvalitetu mehanizama, iako uvek ima nekih dorada od strane finalnog proizvodjaca.

ps Video sam da je neko preporucio Panerai, ukoliko si spreman da toliko izdvojis, onda je to def najbolja preporuka..

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Iskreno, kada već izdvajaš toliko para, uzmi sat koji ima in-house mehanizam. Mislim da ne bih mogao da izdvojim 2000€ ili više i da pritom kupim eta mehanizam.
    Ako se već dvoumiš između u-boat i longines i samo to gledaš, onda kao što je Marko rekao... Longines.

Pozdrav
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

iwc
    iwc je offline
    Banned
    Član od
    21.9.2009.
    Lajkovi
    49
    Reputacioni uticaj
    0

Izvini Dragone, koji sat moze da se kupi za 2000e sa in-house mehanizmom?!

Citat dragon kaže: Pregled poruke
    Iskreno, kada već izdvajaš toliko para, uzmi sat koji ima in-house mehanizam. Mislim da ne bih mogao da izdvojim 2000€ ili više i da pritom kupim eta mehanizam.

Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Da citiram samog sebe...

Citat dragon kaže:
    Upravo tako, Seiko je ono što bih ja uzeo za te novce! Znam da je mnogima kada se kaže Seiko prva asocijacija stara jeftina 5-ica, ali ovaj proizvođač osim pristupačnih satova proizvodi i neke od najboljih i najkvalitetnijih satova (mehanizama) na svetu.

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Banned
    Član od
    10.3.2010.
    Lajkovi
    284
    Reputacioni uticaj
    0

Citat dragon kaže: Pregled poruke
    Ako se već dvoumiš između u-boat i longines i samo to gledaš, onda kao što je Marko rekao... Longines.

Pozdrav
    Sta to treba da znaci? da Omega ne dolazi u obzir!? Cccc Seamastera ja predlazem kod nasih drugara preko Drine. Izaberi I naruci mailom. Isplati se jako.

Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Pa to je ono o čemu bih ja razmislio i što bi mi bio prvi pik prilikom izbora, Angel je ionako naveo i predložio pola švajcarske i nemačke časovničarske industrije, tako da nije bilo potrebe da dodajem još nešto. Vidiš da smo čoveka uplašili sa silnim predlozima i verovatno ga još više stavili na muke?
    Kao što sam rekao, ako se filip dvoumi između U-boat i Longines, bolji izbor je Longines a od ona dva modela, Admiral.

Pozdrav

Stariji član Avatar korisnika Marko 5
    Član od
    5.2.2010.
    Lajkovi
    587
    Reputacioni uticaj
    21

Nemoj nikako da porucujes sat koji nisi stavio na ruku i pogledao bar 10 min. jer to moze da bude ogromna greska i razocarenje. Ako ti nije daleko Banjaluka pogledaj kod Malbasica http://www.malbasic.biz/index2.html (ako sam pogresio ovom reklamom izvinjavam se,brisite). Licno nisam imao iskustva sa tom radnjom ali sam video da je gomila ljudi prezadovoljna i mozes telefonom da zavrsis veci deo posla. Ima Longines,Omegu i jos dosta manofaktura a dace ti sigurno bolju cenu od bilo koje radnje u Srbiji i jos jedan veliki plus je Tax Free,tako da stvarno vredi razmisliti o tome.
    Pozdrav i javi sta si uradio.

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

Gledaj sve je stvar ukusa ali kao sto ti i Marko kaze longines ili nesto druga za taj iznos novca.
    Nasuprot te prodavnice postoje Fortis satovi ili ti u istoj Louis Erard satovi koji su po meni bolja kupovina od U-Boat .
    Panerai ili Anonimo jedino od Italijanskih proizvodjeca.

Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Pomoc pri kupovini ručnog sata...
    By Corsair in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 90
    Poslednja poruka: 17.10.2013., 20:42
  2. Festina f 16388 ili nešto drugo?
    By Kriticar in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 15
    Poslednja poruka: 12.2.2010., 13:21
  3. Pomoc pri izboru
    By sergio_bg in forum Koji sat kupiti?