U-BOAT NAJVEĆI RUČNI ČASOVNIK

U-BOAT najveći ručni časovnici na svetu!
Dizajn je iznenađujuće drugačiji, a kvalitet automatskih mehanizama čini ovaj sat doživotnim saputnikom.
Italo Fontana, čovek koji je osmislio brand U-Boat, u saradnji sa biznismenom Munir Mufarižom, uspeo je da iznenadi tržište satova ovim zadivljujućim proizvodom čiji je razvoj trajao sedam godina.
Kombinovanje iskustva Fontane i veština časovničarstva 18-tog veka, rezultiralo je kreiranjem ovog italijanskog časovnika sa švajcarskim automatskim mehanizmom.
Osim preciznosti i veličine, karakteristika koja fascinira je svakako dizajn koji je sveden na minimum. Boja brojčanika i oblik slova osvajaju na prvi pogled. Krunica je atipično postavljena na levoj strani kućišta, a na nekim modelima postoji i zaštitnik za krunicu.
Kvalitetne kožne narukvice u različitim bojama kompletiraju dizajn ovog ručno izrađenog sata čiji je serijski broj ugraviran na kućištu. Neki od modela su limitirani do 1.000 komada.
Igra dizajna i kvaliteta ovog ljubimca velikog broja poznatih ličnosti, postavlja nove standarde kada je reč o proizvodima koji mere vreme, te je sasvim očekivano što se U-Boat odmah našao u vodećim svetskim prodavnicama nakita i satova.

Izvor: http://www.dan.cg.yu/?nivo=3&rubrika...;clanak=127684