Pa po meni barem se nisi presao sto si obisao taj sat,jer iako je i men Doxa Sub jedan od grail satova ni ja ga ne bih uzeo, prvo sto stvarno ne izgleda uopste sjajno, i sto sam kazes suvise je polirana, a najvise jer prodavac ne saradjuje, jer ako coveka lepo zamolis da ti posalje slike tog sto te interesuje a on nece ili kao ne moze, pa nista onda drugi put. Ima tu par satova i na nasem forumu koji se prodaju a kod kojih su fotke blagi ocaj. Ja ne razumem kako neko misli da nesto tako proda bili gde a ne jos ovde. Mislim staviti u 21 veku fotografije koje su mutne, mracne i ocekivati nesto od nekog, to nesto nije bas s mozgom sve najbolje. Aparat mi nije tu ili fotke su sa telefona.....pa pola mojih fotografija na ovom sajtu je sa telefona. Bolje fotografije bih napravio sa vga kamerom a ne sa digitalnom. Evo jedan primer, ali ne da bih se rugao nekome nego ukazao na ono sto pricam, ovo je strasno

http://www.svetsatova.com/forum/show...hronometer-M99

Znaci covek trazi 500e za sat, a pogledaj te fotografije. Ja sam mozda zainteresovan za taj sat ali kad vidim fotografije u glavi mi odzvanja fejk, fejk, fejk i necu ga ni kontaktirati da mi salje druge fotke. Nemojte mi zameriti na ovom ali vec duze vreme me ove stvari nerviraju, a i dugo sam vec na dijeti pa sam nervozan