Saša,
što se tiče cene sata po kojoj možeš da ga kupiš, ona nije ništa specijalno, drugim rečima verovatno bi i ovde taj sat mogao da kupiš za istu ili možda čak i nižu cenu kod lokalnog distributera, firme Identico. To je jedan od razloga zbog kojeg ti preporučujem da sat kupiš u lokalu, a drugi je garancija. Uvek je bolje da kupiš sat lokalno kada je u pitanju garancija, jer to sa world wide garancijom ne funkcioniše tako dobro kada su lokalni servisi u pitanju, tako da bi najverovatnije morao da šalješ sat u lokalni servis zemlje u kojoj si ga kupio.
Da li se kod nas prodaje iskreno ne znam, najbolje je da kontaktiraš distributera i da ih pitaš, a u slučaju da ga trenutno nemaju voljni su da ga naruče samo što se u tom slučaju čeka čak i do 45 dana.
Što se tiče kvaliteta, tu ne moraš da brineš, Tissot je poznat po tome da ima izuzetno dobar odnos kvalitet/cena i samim tim predstavlja jako dobru kupovinu. Unutra je ETA G10,211 kvarcni mehanizam, koji ruku na srce nije među najboljima, ali će te sigurno jako dugo služiti. Pogledaj sledeću temu gde sam malo više govorio o tom i drugim ETA mehanizmima:
TISSOT heritage vs. TISSOT prc 200
Što se tiče samog sata, on je stvarno prelep i svakako preporučujem da ga kupiš. Postoji dosta tema u kojima se diskutovalo o satovima tog cenovnog ranga, pa preporučujem da pogledaš sledeće:
Tissot do 300-350 eura
Pomoć pri izboru sata do 300EUR
Tissot Racing
Tissot satovi - pomoć pri izboru ?
savet oko izbora TISSOT sata
Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR
Takođe isprobaj opciju pretraživanja, naći ćeš zaista jako puno zanimljivih i sličnih tema. U tom cenovnom rangu, ako razmišljaš o satu sa hronografom, safirnim staklom i kvalitetnom izradom onda si na pravom putu, a pored Tisott-a uzmi u obzir i sledeće: Certina i Hamilton. Možda se čitajući tekstove na forumu zainteresuješ i za satove sa automatskim mehanizmom pa potpuno promeniš odluku.
U svakom slučaju nadam se da te nisam previše zbunio sa gomilom informacija, i pozivam te da malo istražiš forum i naravno postaviš još koje pitanje. Mislim da je jedna od najvećih draži kada su satovi u pitanju, upravo slatke muke prilikom njihovog izbora.
Pozdrav,
V.S.
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi