Cak mislim da sam svoju svaki drugi dan navijao,tako da je rezerva i veca.Ali nije pravilo,drzi se gore navedenih podataka.Sve u svemu ok sat sa zanimljivom pricom.
Cak mislim da sam svoju svaki drugi dan navijao,tako da je rezerva i veca.Ali nije pravilo,drzi se gore navedenih podataka.Sve u svemu ok sat sa zanimljivom pricom.
i ja ti preporucujem taj mehanizam meni se odlicno pokazao.
Hvala, informisao sam se o modelu o jos vise zagrizao da ga kupim.
koliko sam shvatio skoro svaki poljot sat ima neku pricu iza sebe sto je odlicno.
E sad ono sto me je razocaralo je to sto nasi uvoznici prodaju ove satove sa duplo vecom cenom nego nego online WTF?
kontaktirao sam Juliana Kampmana koji mi je odgovorio da postoje modeli manjih dimenzija tj. 38mm i 44mm i da cena za srbiju je cena sata*1.19+20e sto je opet manje od ovih nasih uvoznika...
Jesi siguran da si ga razumeo kako treba? Da nije mozda cena sata - 19%VAT (nemacki porez) + 20e troskovi slanja?
Osim toga, kod nas ce te sacekati nasa carina a tu je racunica (cena sata sa postarinom)*1.10*1.18
Nemanja,Strela je prelepa.
next year at this time I'll be a millionaire
Da, i meni se dopala, to je i razlog sto sam se zainteresovao za nju.
Samo obrati pažnju na sledeće...
Volmax pravi istu tu Strelu sa većim diametrom (obimom), ali sa dosta većom razlikom u ceni ...
![]()
![]()
Russian Watches: Vostok-Europe, Aviator, Strela, Sturmanskie, Poljot
Victorinox - real steel with mechanical soul
velicina je jedan od razloga zasto mi se dopao ... ne svidjaju mi se ovi novi "modni" trendovi da se nose zidni satovi na rukama, pantalone kao helanke i spicaste cipele , pa onda izgledaju kao klovnovi ... samo moje misljenje.
Bookmarks sajtovi