Zdravo svima, pitanje: treba mi pouzdan casovnicar u Bg i okolini, raspolozen da odradi generalku jednog Poljota 3133, uz izmenu zupcanika na malim skazaljkama (polomljene osovine, ispravne sam nabavio). Zna li neko takvog?
PS. Nov sam na forumu, kad uhvatim vremena, predstavicu se
Registracija
Help

17Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
, samo da spomenem da je i moj prvi odlazak kod njega slicno prosao - odneo sam mu wostok koji sam kupio na pijaci, otvorio sam ga (ne znam ni ja sam sta sam ocekivao da vidim), ali nisam uspeo da ga zatvorim, pa sam gumicom pricvrstio poklopac i tako mu predao sat.
onda mi je odrzao predavanje - otkad se sat kupuje na pijaci, sta ste ocekivali - jos i da radi, zasto ste ga otvarali sami itd., itd. Iako me u tom trenutku malcice iznervirao, istovremeno mi je bilo i simpaticno sto se iznervirao zbog starog ruskog sata od 200 din, pa sam ga zamolio da ipak primi sat, sto je (nerado) i uradio... i eto, od tada sam mu odneo valjda preko 20 satova, i svaki put sam bio prezadovoljan, a drago mi je sto su zadovoljni i drugi drugovi clanovi sa foruma kojima sam ga preporucio.
Bookmarks sajtovi