Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 38
Like Tree17Likes

tema: Poljot servis

Hybrid View

Stariji član
    Član od
    15.3.2011.
    Lajkovi
    2181
    Reputacioni uticaj
    80

Određen forumom Poljot servis

Zdravo svima, pitanje: treba mi pouzdan casovnicar u Bg i okolini, raspolozen da odradi generalku jednog Poljota 3133, uz izmenu zupcanika na malim skazaljkama (polomljene osovine, ispravne sam nabavio). Zna li neko takvog?
    PS. Nov sam na forumu, kad uhvatim vremena, predstavicu se

Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    4373
    Reputacioni uticaj
    141

Određen forumom Re: Poljot servis

Imaš spisak časovničara pod "Servisi", pa nazovi nekog od njih i raspitaj se.

Pozdrav

Mlađi član
    Član od
    8.3.2011.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    15

............

Stariji član
    Član od
    15.3.2011.
    Lajkovi
    2181
    Reputacioni uticaj
    80

Nisam siguran da sam skapirao ovih 12 tackica? Kako bilo, mislio sam da mi neko preporuci coveka koji voli svoj posao, imam utisak da se dosta casovnicara opredelilo za kozmeticke usluge tipa zamena kaisa, baterije ili stakla u najboljem slucaju, uz lepu kintu od valjanja kojekakvih replika. Preciznu mehaniku kao da su zaboravili. Ako bi se to tumacilo kao reklama necijeg biznisa onda ok. Hvala u svakom slucaju.

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18041
    Reputacioni uticaj
    283

Časovničarska radnja Srba Mihajlović
    Terazije 5
    11000 Beograd
    Tel: +381 11 322 8231
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Stariji član
    Član od
    15.3.2011.
    Lajkovi
    2181
    Reputacioni uticaj
    80

Zahvalan! Kada se stari Rus vrati iz polumrtvih, ja castim (fotkama, naravno).
    Pozdrav.

Stariji član
    Član od
    15.3.2011.
    Lajkovi
    2181
    Reputacioni uticaj
    80

Hm, gosn Srba ne namerava da se bavi Rusima pa me je ljubazno poslao kod ljubaznog gospodina u Svetogorskoj 10, koji samo sto nije pobegao iz radnje kad je video Poljot. Zamolicu nekog ljubaznog arheologa ili antropologa da mi pronadju casovnicara.
    anbeast likes this.

Član Avatar korisnika majstor98
    Član od
    10.1.2010.
    Lajkovi
    98
    Reputacioni uticaj
    16

JA sam ranije nosio satove na popravku kod časovničara Raše.Alli od kada je skinuo na par mesta luminaciju na jednom satu,koji je otišao na servis,nisam skoro bio kod njega.Uglavnom,ako niko neće da prihvati sat na popravku,pokušaj tamo.Ako može ,srediće mehanizam,a što se tiče ostalog,probaj negde drugde.

Moderator Avatar korisnika sima hrabri
    Član od
    16.12.2009.
    Lajkovi
    3874
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    141

Citat Vukas kaže: Pregled poruke
    Elem, majstor u Akademskoj 2 samo sto me nije napsovao (sta je ovo, sto si to cackao, jesi ti casovnicar, od ovoga beze i iskusni majstori, ne mogu da ti pomognem...)
    necu da mnogo branim "svog" majstora , samo da spomenem da je i moj prvi odlazak kod njega slicno prosao - odneo sam mu wostok koji sam kupio na pijaci, otvorio sam ga (ne znam ni ja sam sta sam ocekivao da vidim), ali nisam uspeo da ga zatvorim, pa sam gumicom pricvrstio poklopac i tako mu predao sat. onda mi je odrzao predavanje - otkad se sat kupuje na pijaci, sta ste ocekivali - jos i da radi, zasto ste ga otvarali sami itd., itd. Iako me u tom trenutku malcice iznervirao, istovremeno mi je bilo i simpaticno sto se iznervirao zbog starog ruskog sata od 200 din, pa sam ga zamolio da ipak primi sat, sto je (nerado) i uradio... i eto, od tada sam mu odneo valjda preko 20 satova, i svaki put sam bio prezadovoljan, a drago mi je sto su zadovoljni i drugi drugovi clanovi sa foruma kojima sam ga preporucio.
    enivej, znam da g. milovan radi i (ruske) hronografe jer sam ga pitao jesenas, kada je trebalo da se dokopam jednog sa 3133, tako da bih voleo da verujem da je imao neki jak, da ne kazem opravdan razlog sto nije na servis primio tvoj sat!
    nadam se da ce prica ipak imati happy end!

Citat Vukas kaže: Pregled poruke
    Na kraju, ako se ispostavi da je sat upropascen mojom krivicom, ja cu to lepo da priznam i da se izvinem svima.
    drzimo te za rec!
    poz!
    Citat jole777 kaže:
    Ne pali me marketing, placeni oglasi ni sportasi/glumci. Daj mi kakvu vintage Omegu, in house Seiko ili Sinn-a i meni je to sasvim dosta.

Stariji član
    Član od
    15.3.2011.
    Lajkovi
    2181
    Reputacioni uticaj
    80

Sad cekam da mi se jave iz Ankerice u Zemunu. Ako je sat mrtav polepicu poternice sa sopstvenom slikom po celom gradu. S obzirom da sam samouki "Ignoramus" (citiram potpis Gosn Sime) za satove, priznacu sta sam uradio. Napominjem, neskromno, da sam tehnicki pismen, imam mirne ruke i solidan vid. Izmenjao sam, bez icijeg nagovaranja i podstrekavanja na zlocin, zalomljene osovine na malim skazaljkama (desna stoper minuta i leva stalna sekundara). Ovi iz Ankerice to ne znaju, slagao sam nesto da me ne bi i oni odbili. Sat nije ostecen, mogu da se zakunem. Treba zavrsetak pogona dovesti u fazu sa balansom (laik, ne znam termine).
    Sto se tice majstor Milovana, nemam ja nista protiv coveka, i ne poznajem ga. Samo sam ispricao kako je bilo. Taj sat je, inace, "ruzno pace" spakovano ko zna gde iz barem dva komada. Ima "Jeljcin" kuciste a Moskva-Rim zuti cifer. Ta kombinacija ne postoji fabricki, kolko znam. Eto, sad i ja cekam happy end.
    backarelli and kiko12 like this.

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. SEIKO SERVIS!!!
    By carapan in forum Seiko
    Odgovora: 99
    Poslednja poruka: 17.6.2024., 7:35
  2. Servis i identifikacija sata
    By Ozziris in forum Džepni satovi
    Odgovora: 19
    Poslednja poruka: 17.4.2012., 15:47
  3. Servis za BLANCPAIN