Vukasine obavezno postavi slike kadti stigne ovaj lepotan, bas me interesuje kako izgleda. Koliko je para ako nije tajna?
Pozzz...
Vukasine obavezno postavi slike kadti stigne ovaj lepotan, bas me interesuje kako izgleda. Koliko je para ako nije tajna?
Pozzz...
Ja moram sad da postavim jedno neugodno pitanje za koje se nadam da će naši Rusi znati da mi odgovore. Da li postoji mogućnost da je ovo kopija?
Naime, ja još ni jedan Aviator hronograf nisam video sa kvarcnim mehanizmom i gotovo uvek se radi o mehaničkim satovima sa 3133 mehanizmom i njegovim derivatima. Povrh svega, ovaj model ne nalazim ni na jednom ozbiljnom i renomiranom sajtu koji se bavi prodajom satova ruskih proizvođača.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
nego, sad stvarno, sta bi sa strelom, je l' supruga popustila malo?![]()
Poslednja ispravka: dragon (23.12.2010. u 15:58) Razlog: prekopirana poruka iz druge teme
jole777 kaže:
Treba mi pomoc, imam bas ovaj sat ali ne radi mi datum. Nesto je "preskocilo" i zupcanik je izgedao otisa. Nosio sam ga u Bomar,ne mogu da ga poprave, nemaju deo... ima li neko ideju?
p.s.
sat normalno radi, "samo" ne vrti datum...
Inace, imam ga vec 4 godine, kupljen u Moskvi za tacno 200$, i dana danas sam odusevljen svaki put ga ga stavljam na ruku...
Edit:izvinjavam se zbog nepismenosti u prethodnoj poruci...
Poslednja ispravka: RUS (3.10.2015. u 22:51)
@flying_brick
Kalibar 3105 je potpuno isti kao 3133 samo bez hrono modula. Mozda je lakse naci odgovarajuci deo za 3133.
Ovde na primer https://www.cousinsuk.com/
Bookmarks sajtovi