Igore, gde se to vidi da je sat ,,iznosen,,? Ja barem nisam stekao takav utisak dok sam gledao ove slike.. Za sat koji je star nekoliko godina, kako je dragon naveo, meni izgleda u poprilicno dobrom stanju!Pogotovu kakvih sve ima..
I sam trenutno razmisljam o Seiko Monster-u, procitao sam gomilu review-a na netu i naisao na neke po malo zabrinjavajuce stvari! Npr dosta ljudi se zalilo na to da sat posle par godina koriscenja pocne da kasni ili zuri i po 2min dnevno.. Sto i nije bas mala stvar! Mozda je i to do neke greske u seriji, ali to je bas dosta pominjan podatak... Inace sat je i veoma hvaljen, o izgledu da i ne govorimo!I iskreno, ja bih ga pazario bez razmisljanja samo da ga ima kod nas po ceni koja je na strani..
Imaj i to u vidu da je automatic, sto je svakako prednost ako planiras da nosis sat svakodnevno.. Ali ako pak ne planiras i imas par satova koje volis da nosis pored ovog, njegova rezerva je oko 40h ako se ne varam, pa ces morati da navijas vreme kad god stane.. Dok Citizen ima rezervu od oko 6meseci..
Javi svakako za koji se odlucis!
Pozdrav
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks
Pogotovu kakvih sve ima.. 

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi