Limundo je propao sajt,vec sam o tome pisao,zato me i nema tamo godinu dana. Cene su se uvek stelovale.....a zbog cega. Pa niko nece da pokloni dobar sat koji realno....ali bas realno vredi 200e ,bilo gde u svetu,pa i kod nas, za 60-70e. Mnogi clanovi na vocki se znaju,pa se pomazu uzajamno.sto je i u ovoj situaciji normalno. Niko bre nema na poklon nista sto je platio ,a ne ukrao, sto bi nekom punio d..e,a da ovaj sto nije iz Srbije to posle prodaje na Ebay trostruko. Nemojte mi reci postovani clanovi, da niste videli sta se radi. Ima nekoliko njih i sa Sveta Satova koji to rade. Mnogo se polemise o tome ko sta ima ,sta prodaje i koliko. Pa gledajmo malo sebe,radimo i zivimo za sebe i protiv sebe !!!. Mogu i zelim da napomenem da sam bio strasno lepo prihvacen na ovom sajtu od vecine,dok nekim sitnim dusama nije zasmetalo to sto sam zaista nenamerno i iz neznanja u pogresnu rubriku i verujem u pogresno vreme postavio prelepe slike satova koji su dosli kod mene,a jos uvek nisu bili u opticaju za prodaju ,vec sam hteo da se pohvalim i prezentujem ih,te su reagovali kao da sam kriminalac,a ne kolekcionar i zaljubljenik u Omege pogotovu. Tako da ,uz duzno postovanje, ovde vise i ne stavljam slike satova koje imam ,koji su mi u kolekciji ,ili koje prodajem. Postujem svakoga ,bez obzira na veru, politicko opredeljenje i starost,ali kad neko, ko u celom zivotu nije stavio 10-tak satova na ruku,ili ima 5 komada ,pa makar bili i Braje ili Rolexi, prosipa znanje ili pametuje nesto o satovima, a TO JE SKINUO SA Neta,a svi ga ovde velicaju do neba, ulizuju se ovaj ovom,onaj onom ....ONDA JE TO ,POSTOVANI CLANOVI I RUKOVODSTVO .....DVOLICNOST OGROMNA...Ne zelim da uvredim nikoga,ali kroz moje ruke je za 35god zaljubljenistva u satove ,a 51god starosti proslo toliko satova i to ne bilo kakvih ,da pojedinci koji ovde prosipaju mud..rost za bubrege ,trebaju bar jos 35 godina da prelistavaju Net i skidaju clanke ....i postavljaju ih ovde da bi stekli neki rejting i postovanje....koga ???? Ne zamerite mi postovano cllanstvo,ali za banalnost otvorih dusu da napisem iskreno i od srca svoje skromno misljenje....Pa brisite ako nekome ne odgovara. Sve najbolje Milos M Stojanovic....Kolekcionar i zaljubljenik u crne vojne i retke satove , prodavac,,,pa i preprodavac satova
Iskreno receno,pogresio si,uz duzno postovanje, to je covek koji zna vise o satovima,pogotovu Vintage i vojnim od pola i vise clanova ,koji ovde kao sto sam vec napisao nisu videli uzivo a kamo li posedovali neki takav sat koji je bio na ruci gospodina,ali pazite ,,velikog,, gospodina Stosica i mene..... Ne stajem u odbrani bilo koga, pisem ono sto znam,licno sam video i cvrsto stojim iza svake svoje ovde napisane reci !!!! Pozz Milos M Stojanovic...
Al si ga ubo postovani,..Pa Aca Gangana je najveci poznavalac satova na Balkanu i u Evropi,uz to i procenitelj zvanicni za retke i stare satove..!!! Zovu ga i plate mu da proceni sat koji niko nikad nije ni video od nas. Ono sto on ima u malom prstu,svi mi nemamo jos za 50god u glavi,hahaha. Iskreno i s postovanjem Milos M Stojanovic....sramota me da kazem da sam kolekcionar satova,posto je ovde davno prozvana legenda u poznavanju casovnicarstva ...Aleksandre !!!!!!!!!!!
Registracija
Help

901Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Ne zelim da uvredim nikoga,ali kroz moje ruke je za 35god zaljubljenistva u satove ,a 51god starosti proslo toliko satova i to ne bilo kakvih ,da pojedinci koji ovde prosipaju mud..rost za bubrege ,trebaju bar jos 35 godina da prelistavaju Net i skidaju clanke ....i postavljaju ih ovde da bi stekli neki rejting i postovanje....koga ???? Ne zamerite mi postovano cllanstvo,ali za banalnost otvorih dusu da napisem iskreno i od srca svoje skromno misljenje....Pa brisite ako nekome ne odgovara. Sve najbolje Milos M Stojanovic....Kolekcionar i zaljubljenik u crne vojne i retke satove , prodavac,,,pa i preprodavac satova

Aleksandre !!!!!!!!!!!

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi