aha, ok... pogledao sam kp, ali vidim samo onaj od 270 eur... b'ate, sa zlatnom plocicom!![]()
aha, ok... pogledao sam kp, ali vidim samo onaj od 270 eur... b'ate, sa zlatnom plocicom!![]()
jole777 kaže:
Hvala ljudi, malo sam se zbunio lai sve je ok. Hvala na pomoci, pozdrav!!!!
verovatno se odnosi na menesamo sam hteo da pomognem ...... zato ni nevolim da polemisem na forumu!!
Kada smo se već dotakli prodavaca sa drugih sajtova, da li bi se mogla otvoriti tema gde se diskutuje o njima? Ako govorimo o firmama koje zastupaju određene brendove, pretpostavljam da bi se moglo govoriti i o prodavcima.
^ pade i meni na pamet, i svakako bi bilo korisno za sve nas...
jole777 kaže:
Pa pokrenite ali nemojte da linkujete na sajtove. Postavite ime prodavca, navedite o kojem sajtu/online berzi se radi i iznesite utiske i iskustva ili kako god da ste već to zamislili.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
sto ne volis kad znas i sam koliko znas o satovima..daj pomogni i ti ljudima ovde..
hongknge pisi i pojasnjavaj ako nekad nije jasno a tebi jeste
pozdrav robin
next year at this time I'll be a millionaire
Ja sam svoj kupio za 200 evra pre 3 godine (vidim da i dalje drzi cenu link), kuciste mi deluje kao da je od aluminijuma, kozna narukvica nije nekog posebnog kvaliteta i na stoperici mi se pomerila kazaljka za deo podeoka (desetinke). Mislim da vredi ako ti se svidja. E da dosao je u valjkastoj limenoj kutiji, ako to ista znaci.
Bookmarks sajtovi