evo nekih novosti u vezi sa pay pall-om, pa koga zanima....
MONDO: Pay Pal u Srbiji do kraja godine | Mondo
evo nekih novosti u vezi sa pay pall-om, pa koga zanima....
MONDO: Pay Pal u Srbiji do kraja godine | Mondo
Jel se to bliže izbori?
Bilo bi lepo videti da Srbija bude podržana a još lepše da se sve to zaista realizuje do kraja ove godine ali obzirom kako se ova priča vrti ko pokvarena ploča već nekoliko godina i to uvek pred izbore, nisam preveliki optimista.
Verovaću kada vidim Srbiju među ponuđenim zemljama u padajućem meniju prilikom registracije PayPall naloga.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa stavio nas PayPal tamo u novi tarifnik https://cms.paypal.com/ma/cgi-bin/?c..._policies_full Kontam da su oni ozbiljna firma, a ne ko ova naša država, zato mislim da ovde može da se primeni ona stara "Gde ima dima, ...
NBS je nadležnim ministarstvima uputila pismo u kojem se navodi da građani Srbije slobodno mogu da preko PayPala (www.paypal.com) plaćaju robu i usluge kupljene u inostranstvu ili naplaćuju robu i usluge prodate u inostranstvu.
Ceo tekst procitajte OVDE
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Napokon i u Srbiji: Narodna banka Srbije saopštila je danas da više nema prepreka da PayPal servis koristi i u Srbiji. Prema nezvanicnim informacijama servis ce poceti sa radom u oktobru 2011. godine. Dobra vest za ljubitelje satova, a i ostale.
Pa nećemo svaki dan otvarati novu temu o PayPall-u kada već jedna postoji.
Nezvanične informacije su nezvanične i dok PayPall zvanično ne podrži Srbiju ne treba verovati ovim rekla-kazala pričama. Večeras je ministarka nečega i svačega na b92 izjavila da je NBS otklonila sve prepreke (ako im je za verovati) ali da to ne znači da će PayPall odmah početi sa radom u Srbiji.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Jes,bas je tako bilo na doticnoj TV.
E bre Dragone, opet me seces.. cccc cccc..![]()
Ovo nije rekla kazala, ovo je zvanicna informacija. Ja se ne bavim rekla kazala
ps Uh tek sada vidim koliko je popularna ova tema..![]()
^ Kada ja na zvaničnoj strani PayPall-a iz padajućeg menija budem mogao da izaberem Srbiju prilikom registracije, verovaću ovim zvaničnim informacijama koje se plasiraju. Pošto trenutno Srbije na spisku podržanih zemalja NEMA, te zvanične informacije su za mene rekla-kazala priče pa sve da ih je Sveti Petar saopštio.
Ja znam da će PayPall uskoro doći u Srbiju jer se suviše velika buka odjednom digla oko njega i fala *samocenzura* na tome, al postavlja se veliko pitanje zbog čega to nije ranije urađeno i što se to radi baš sad pred izbore?
Pun mi je *samocenzura* zvaničnih priča ministara i kvazi stručnjaka iz nazovi ekspertskih grupa koji zvanično tupe o svemu i svačemu u ovoj zemlji a u stvari samo kradu i trpaju u svoje džepove koji nemaju dno sve što stignu.
Za mene je PayPall ozbiljna institucija za razliku od Srbije koja je neozbiljna zemlja tako da dok ja to njihovo zvanično ne vidim zvanično na PayPall sajtu, *samocenzura* se na tu zvaničnu objavu naših državnika.
Sorry tolarbo, ništa lično ali ovo mazanje očiju narodu i bacanje mrvica me već toliko nervira da to nije normalno.
Čestitam gospodo i gospođe!
Dobili ste još 1 način za trošenje para!![]()
Bookmarks sajtovi