-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Off topic chat zez soba!
Sto se menjaca tice, automatici imaju neverovatne prednosti - pogotovo kod neiskusnih vozaca, ili onih koje prosto ne interesuje da nauce. Manje trosenje kvacila, veca efikasnost, cuvanje menjaca itd. Ali nema zabave bez rucnog menjaca, ne daj Boze da je jos i sekvencijalni :drool:
A od moje Carrere GT nema nista, znam i ja xD Napravljeno je oko 1200 komada, koji veoma brzo nestaju sa puteva.
Prilog 83573
Ovo je bila Carrera GT.
Ona mi se ne svidja toliko zbog izgleda koliko zbog njene direktne i brutalne naravi. Bukvalno trkacki auto, moze mnogo ali ne prasta greske.
-
himmel da se najezis brzina 280km na sat u mestu hehe
http://www.youtube.com/watch?v=SxmPN...&index=103
-
Ovo je neko isprdjivanje... Dyno se radi iz najviseg stepena prenosa, tako da se gas razvija ravnomerno. Poenta je snaga i obrtni momenat, posto brzina na dyno-u i ulici nema veze s vezom.
Kad smo vec kod toga, verujem da ce vam se ovo dopasti
https://www.youtube.com/watch?v=vAkQ-Hh-rd4
-
-
Mobile.de i ja gledam mozdaaaaaaa:)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 83575
E ovo sam juce video uzivo. Ne mogu da opisem koliko misicavo deluje
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Vidio sam ga i ja par puta, neodoljivo podsjeca na Audi TT, ali ima i ponesto svoje.
Ja svakodnevno u naselju gledam ovo i divim se
Prilog 83576
Unutra je kao dnevni boravak:D
-
ovo je mozda najlepsi audi, a audi generano ima mozda i najlepsa vozila
skoda 4x4 isto je lep auto
http://i43.tinypic.com/2h2f5p5.jpg
http://i39.tinypic.com/2urm70y.jpg
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Darko juce sam bas bio na semaforu pored Audija i pokidao me kao svinja masno cebe.
himmelstrider evo jedna za tebe,fotografisano pre deset dana
Prilog 83578
-
-
Au... :drool:
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
Alfa 159... mislim da je nju dizajnirao Giugiaro, prednji deo je definitivno pun pogodak
-
ja mislim da je ovo brera, ne 159
-
Nije iskljuceno, slicne su.
-
zanimljiva statistika
prema broju poruka zauzimam 37 mesto od svih clanova na forumu, a prema reputaciji 13 mesto :lol:
-
Citat:
milan milanovic kaže:
zanimljiva statistika
:lol:
Đe se to vidi?
-
Citat:
milan milanovic kaže:
ja mislim da je ovo brera, ne 159
"opasno" oko imas Milane :thumbup:
-
VLADAN P, vi ste treci po broju poruka, sledeca je jubilarna 5000poruka :adore:
clanstvo-spisak korisnika-pretraga korisnika-napredna pretraga
pa dole u opcijama ima da se izabere po kom kriterijumu se rangiraju clanovi, reputacija, poruke, datum uclanjenja
@23jewels
istina, pravi sam inspektor Poaro :)
-
A, odje smo 10.
Top Watch Sites - Rankings - All Sites
plavi pravougaonik na dnu strane
-
Citat:
milan milanovic kaže:
VLADAN P, vi ste treci po broju poruka, sledeca je jubilarna 5000poruka :adore:
clanstvo-spisak korisnika-pretraga korisnika-napredna pretraga
pa dole u opcijama ima da se izabere po kom kriterijumu se rangiraju clanovi, reputacija, poruke, datum uclanjenja
:)
Pa,daj da ispucamo i tu PETHILJADITU ! :) (za koju se,koliko znam, od uprave dobija sat po izboru)
-
Citat:
23jewels kaže:
Šta reći...
Čestitke svima vama :congrats:
-
neverovatno, ima puno vernih clanova, a sta bismo bili tek da nam se drzava nije raspala
Citat:
23jewels kaže:
-
Ma rasturena je Milane... rasturena! A ne raspala...
-
:( ja koristim eufemizme, da budem blag i politicki korektan
naravno, tako krupne stvari, poput raspada, ratova, revolucija se ne desavaju spontano vec su striktno isplanirane i veoma dobro organizovane
-
Nemam nameru ovde da nastavim...
Bolje na pp, i tako bih vec trebao da pisem ali o nekim drugim stvarima. Otiso mi mozak na ispasu vec dosta dana :)
-
"Tezina Lanaca". Samo cu to reci, koga interesuje neka vidi na netu, a mislim da politici nije mesto na forumu koji je namenjen uzivanju ;)
-
Jedno pitanje... Zna li neko neku fudbalsku loptu za vezbanje, koja je pristojna i izdrzljiva (akcenat na izdrzljiva). Danas sam skoro unistio jednu... Napominjem da se radi o malom fudbalu, igra se po betonu i cesto lopta zavrsi u zidu, stativi ili nekoj ostroj ivici
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
himmelstrider kaže:
Jedno pitanje... Zna li neko neku fudbalsku loptu za vezbanje, koja je pristojna i izdrzljiva (akcenat na izdrzljiva). Danas sam skoro unistio jednu... Napominjem da se radi o malom fudbalu, igra se po betonu i cesto lopta zavrsi u zidu, stativi ili nekoj ostroj ivici
Prilog 83793
Dosta se dobro pokazala i na betonu
-
-
posto sam se bavio fudbalom odmah znam da prepoznam dobru i losu loptu
dobra je samo ona kojoj se ne vide konci, sve ostale ne vrede q..u
-
Ma ovoj mojoj se ne vide konci, ali se lice uzasno cepa. Ispod njega ima neka pena, tako da je prilicno udobna za sut, i drzi se vrlo dobro, ne popusta sav niti puca, samo se lice cepa i narusava aerodinamiku... A i ne verujem da ce jos dugo da izdrzi i ova osnova bez zastite...
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
znaci da ti je lopta kvalitetna ali nije za beton kao i bilo koja druga....
nike ima neke lopte kao fora za beton, nesto kao ground bla bla ne secam se sta pise, one su matirane, ne sijaju se kao one za travu i ''koza'' im je tanka, nemaju tu penu ispod ali beton jednostavno nije za fudbal
evo ova sto je ziza pokazao, njoj se ne vide konci ali od ovakvih ispod treba bezati po mom iskustvu
Prilog 83794Prilog 83795
-
Realno malo koja lopta ce duze da izdrzi na betonu, kao djeca smo igrali na betonu, sada se uglavnom igra(ja bas rijetko skoro nikad) u sali ili u balonu na ovoj vjestackoj travi.
Evo pretece me Milan
-
Eh... uzecu nesto bolji Nike ili Adidas, pa koliko traje neka traje. Nacicu kompromis izmedji kvaliteta i cene.
Inace drugar je do skora imao neku Nike loptu, staru skoro 4-5 godina, svako vece satima igrano s njom, dosta jaki sutevi i nista. Samo se izlizala i to je to, a placena je bila nesto tipa 4 hiljade
-
Ja mogu da kazem da su definitivno najkvalitetnije kosarkaske lopte Nike,Molten ne moze da im prismrdi,mozda ona fx7,ali slaba vajda.
-
Marko Molten...a ne mogu da promasim sa tri poena....
hahaha
taman da dodjete da navijate za moj tim u beton ligi :)))) i da vidite kako Molten cepa mrezicu:lol:
-
Koliko igras beton ligu?Mozda smo igrali jedan protiv drugog,ja sam igrao u Banovom Brdu.
-
Citat:
marko14 kaže:
Ja mogu da kazem da su definitivno najkvalitetnije kosarkaske lopte Nike,Molten ne moze da im prismrdi,mozda ona fx7,ali slaba vajda.
Definitivno vrlo kvalitetan brend... mislim da sam se debelo za***ao sto sam uzeo Adidas patike za fudbal... vrlo dobre ali mislim da ce mi puci brzo.
@Milan Jedan na jedan, kad god hoces :D
-
Igram vec 5 tu godinu biznis..beton..rekreativ..i sad neku..nabavio Le Bron tike ima da letim sa 107 kg:).
-
Mozda i jesmo,nemam pojma,Dzordanke su broj 1,ovo ostalo ne priznajem:D
-
Kad moze on i sa vise kila mozes i ti:D