-
Re: Off topic chat zez soba!
Nemoj zuriti, sacekaj da vidis sta kaze prodavac.
Imas zastitu od strane PayPal-a, t.j. njegova sredstva su sigurno neki rok (ne znam precizno koji, da se proveriti sa PP-om) rezervisana i nisu mu dostupna. Tek ako ti prodavac ne odgovori npr. do cetvrtka uvece podigni PayPal dispute.
-
Hvala, mislim da ste me zasada opskrbili sa dovoljno saveta. Cekacu pa cemo videti.
I meni je bilo sumnjivo da mu nisu tek tako legle pare na racun.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Novak Djokovic je od danas ambasador (predstavnik) Seiko satova... Koliko je uzeo miliona, to samo on zna... :thumbsup:
Prilog 83524
-
Pretekao si me, sad sam hteo to da postavim... :D Drago mi je, iako nemam Seiko to mi je jedan od omiljenih brendova...
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
-
Lepa vest u svakom slucaju! Najzad ce i jedan Grand Seiko da dodje u Srbiji :)
-
Napokon pameten potez Seika.
Samo,trebali su upotrijebiti GS, a ne Sporturu!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
himmelstrider kaže:
Pretekao si me, sad sam hteo to da postavim... :D Drago mi je, iako nemam Seiko to mi je jedan od omiljenih brendova...
Bio si zauzet sa automobilima, pa nisi stigao... (: Nisi jedini koji nemaš Seika, ali imaćemo jednog dana. Danas je postao predstavnik Seika, a juče je postao i predstavnik Peugeot za naredne 3 godine. Što bi rekli naši upala mu kašika u med, a i dobro mu krenulo ove godine... ;)
Prilog 83527
-
Nosice on i GS samo kad bude prilike za to..
-
Drugari, ne znam gde da postavim ovo pitanje pa ajde ovde cu.
Zenim se sad u februaru i sijem teget odelo, svetlo plavu kosulju i nosicu crveno-belu kravatu.
E sad na tu kombinaciju, ako se ja u te stvari dobro razumem, najbolje idu braon asesoari, pa sam mislio braon kajs, braon cipele, a sat sa braon kajsem nemam pa sam mislio da na ovu novu Amfibiju stavim braon kajs, pa mi kazite sta mislite kako bi legla:
Citat:
jagodanbg kaže:
PS sve novo uzimam, i odelo i cipele i kravatu i kajs... samo za novi sat nemam :( a najbolje bi isao neki Seiko 5 sa plavim ciferom i braon kajsem :)
-
Citat:
milan zmaj kaže:
Nosice on i GS samo kad bude prilike za to..
Koliko sam procitao nema GS-a za Novaka, ipak Milane ostajes jedini sa GS-om:D
-
jagodanbg, verovatno bi stajalo. Skokni do BPM ili neke druge radnje, stavi kais na sat, pa vidi kako stoji, to ti je najsigurnije.
-
Secam se za Noleta, živeo je u mojoj zgradi, svaki dan je udarao lopticu u zid a njegovi vrsnjaci mu bacali preko ulice te iste. Sad bi mu svi mi skupljali iste :))))
-
Hehehe,sad bi pustili i da ih gađa lopticom(ma i reketom)!
-
Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ?
mislim da su se skoro napravili ovakvi za emirate, sa novim motorima naravno, neka ogranicena serija
-
Jel ima na netu da se nadje slika tih novih?
http://vimeopro.com/dreadnought/smith/video/60203122
Ovo bih ja.
-
mercedes gelandevagen, on je za aute ono sto je submariner za satove
sada sam trazio po netu i nikako ne mogu da pronadjem, znam da sam citao u reviji sat plus ali ih ne kupujem vise, a i miroslav blazevic je u jednom intervjuu isto to spomenuo u magazinu o satovima, ja sam davno citao hrvatsko izdanje, posle se pojavio taj magazin i u srbiji
elem, je l kupuje neko od vas auto bild i magazin satovi
-
Ja bas danas citao AutoBild... imao vremena na pretek
-
dobar je auto bild, ja cu sutra uzeti, izasao je novi broj juce-danas, imam sve brojeve od 2006, mislim fale dva ili tri sa pocetka :lol:
sada kupim samo da ne prekidam tradiciju, prelistam samo i ostavim ga na kamaru
-
Ja cesto uzmem taj Auto bild ili ima neka dolje nasa novina, ne uzimam redovno svaki mjesec ali dosta cesto da.
-
Jel moze neka slika tog Camara? :D
-
Prestao sa da kupujem casopise o automobilima,ranije sam kupovao topspeed.
-
Citat:
marko14 kaže:
Prestao sa da kupujem casopise o automobilima,ranije sam kupovao topspeed.
Sto? Da se ne nerviras?
-
Da,odlepim svaki put kada prelistam,ko zna sta bi bilo da citam:lol:
-
A ja u zadnje provodim sate gledajuci mobile.de iako nemam nista u planu da kupim:lol:
-
-
Dobro je to, informise se covek o trzistu... To ti je isto ko kad ja gledam TAG Mikrogirder
-
lele ala ste se raspisali
nisam nikada obozavao naseg trkackog asa kulundzica i top speed mi je kao klincu bio skup
vrele gume sam kupovao ali su postali mnogo glam pa sam i njih prestao
auto bild mi je nekako narodni magazin, jeftine i dostupne aute prikazuju i kosta samo 65 dinara
sat nesto ne gotivim, ne gotivim ni najmanje, puno reklama, bombasticnih naslova i nepotrebnih informacija, malo kvalitetnih tekstova
a sto kaze marko14, dodju drugi prioriteti, kakve novine i sport, posle u braku, opet se vracaju muskarci na staro :P
-
Citat:
marko14 kaže:
U taj nesto ne volim, jer me podsjeca na pogrebno. Ali sve je stvar ukusa.
-
Naravno,meni privlaci kod njega sto ih je jako malo napravljeno pogotovu u ovoj verziji,vec sam u ovoj temi postavio video ovog auta ali dodatno uradjenog u MKB tjunerskoj kuci,ludilo od auta.
-
i mene isto podseca, ja ga zovem gotičarski auto:lol:, evo u dodatku jos dva bisera dizajna, volvo snezanin kovceg i serijski aston martin
http://i44.tinypic.com/2ajzvyw.jpg
http://i44.tinypic.com/n2bakj.jpg
-
Ovaj Aston je perverzija:adore:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ja volim moderna auta. Ovaj novi BMW 4 me odusevio. Obozavam elektroniku u kolima i sve te moderne igrackice. Samo ne volim elektricne aute koji se cuju zzzzzzzzzz...
Prilog 83568
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji kupuju auto sa oznakom ///AMG ili M Power i uzmu automatski menjac... Ali dobro, ima nas raznih valjda.
Prilog 83570
Ovo je za mene odlicno... kao prelazni auto ka Carreri GT :D
-
meni se ne svidja taj trend jer auti tako postaju preskupi i teski za popravke, ovaj auto je moj san od malena, steta je sto BMW ne primeni na svojim vozilima ovakav dizajn prednjeg dela, okrugli farovi, ovakva resetkasta maska, uski bubrezi, BMW E34
mada kad razmislim, verovatno cuvaju ovakav dizajn za neki buduci period i tako sebi osiguravaju dugorocne profite, uvek kad zagusti, primenite uspesan dizajn iz proslosti, na primer, novi mini, novi fijat 500, dizajn zadnjih blatobrana kod mercedesa, novi audi A7, bentli modeli i mnogo mnogi drugi...tako je i u casovnicarskom svetu, tudor to lepo koristi u poslednje vreme
http://i42.tinypic.com/5p0ewx.jpg
-
Sad se malo koji i nudi u verziji sa manual mjenjacem. Ali meni je jos nejasnije kad vidim da neko ima manual mjenjac u novoj E klasi od 60k eura.
Nije ta karera za nas smrtnike. Mnooogo rijedak auto
Daj Milane kad bih imao para za ovaj BMW zadnje o cemu bi razmisljao je popravak i odrzavanje. Jos bih i kupio 435i i dobro je.
Samo steta sto se u sve motore ugradjuje turbina ja bi radije bez te komplikacije na motoru
A i taj BMW je za svoje vrijeme bio skup, koliko je i ovaj za ovo sada
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
himmelstrider kaže:
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji kupuju auto sa oznakom ///AMG ili M Power i uzmu automatski menjac... Ali dobro, ima nas raznih valjda.
Prilog 83570
Ovo je za mene odlicno... kao prelazni auto ka Carreri GT :D
Strasan auto, Sena je imao takvu crvenu...
Prilog 83571
Ovo nema vise nikakve veze sa temom, pa vas prebacujem u OFF topic
-
pa jeste to Darko, u pravu si, e sada sto je kod nas slaba kupovna moc, to je drugo
ma kareru GT necu nikada ni videti, ne mislim o njoj
ovo su dobra vozila, morgan ili caterham
morgan ima drvenu sasiju sto jer mnogo kul, pogotovo ovakav vintage ali novi morgan
http://i41.tinypic.com/2qn1lcw.jpg
http://i44.tinypic.com/2ugnvc5.jpg
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ovaj je skroz realan
Prilog 83572
-
Ja priznajem da je sve ove starije automobile lijepo vidjeti i ja to volim, ali skup je to sport, rupa bez dna. A da su lijepi jesu, samo ne bih nikada kupio ni jedan. A moje misljenje o nekoj egzotici je da bih morao imati sto sta u zivotu i mnogo para viska sa kojim ne bih znao sta cu da bih kupio mozda Ferari.
-
pazi, ovi morgani i caterham su potpuno novi, jos uvek se prave, cak i ne kostaju preko 30.000evra, cesto i manje
ali zna se ko to sebi moze da priusti, i sta sve moras nakupovati da bi mogao sebi da priustis ovaj luksuz da posedujes morgana ili caterham dvosed, jednosed...