Hvala na odgovorima! Zivi bili! ;)
Printable View
Hvala na odgovorima! Zivi bili! ;)
Nesto sto sam primio na mail a mozda i neko od vas i sto me je totalno posle lepog dana ubilo...
Prilog 81889
Slika u mail-u, zabiljezena 1994. godine tijekom sudanske nestasice za hranom, je osvojila „Pulitzer-ovu nagradu. Slika prikazuje izgladnjelo dijete koje je puzalo prema kampu s hranom Ujedinjenih naroda udaljeno samo 1 km od mjesta slike.
Na slici, lesinar ceka da dijete umre kako bi ga mogao pojesti. Slika je sokirala cijeli svijet. Nitko ne zna sto se dogodilo s dijetetom, kao ni Kevin Cartner koji je napustio mjesto nakon sto je uhvatio fotografiju.
Tri mjeseca kasnije fotograf je pocinio samoubojstvo.
Prilog 81890
Kevin Carter
Ovo je pronadeno u njegovom dnevniku:
„Dragi Boze, obecavam da nikad necu bacati svoju hranu bez obzira kako loseg okusa bila ili kako sit budem bio. Molim se da ce On sacuvati ovog malog djecaka, voditi ga i sacuvati od bijede. Molim se da cemo biti osjetljiviji na svijet oko nas i da necemo biti zaslijepljeni nasom sebicnom prirodom i interesima.
Nadam se da ce nam ova slika biti podsjetnik koliko smo sretni i da nikad necemo uzimati stvari olako.“
Molim te ne prekini mail … posalji ga svojim prijateljima na ovaj dobar dan. Pomolimo se za one koji pate bilo gdje na svijetu i posalji ovo kao prijateljski podsjetnik. Sjeti se slike kad se pozelis pozaliti na hranu ili kad ju pozelis baciti….
OBECAJTE DANAS ….
NIKAD SE NECU RASIPATI S HRANOM
Ovo je stvaran svijet u kojem zivimo i ovo su temelji realnosti. Misao za podijeliti …
Srecna slava Sv.Nikola svima koji slave. :beer:
Sv. Nikola je moja devojačka slava. :D Svakako čestitke svima koji danas slave.
P.S. Slava može biti jedna od tema za aktuelni foto konkurs. Provirite kroz objektiv i uslikajte sat + momenat slavlja. ;)
Pozz!
I mojoj gđi!
Valja punicu ispoštovat 3 dana(danas je 2.dan)! :D
Čovek ode kod časovničara da zameni kaiš a onda sazna da ima pravo bogatstvo na ruci.
BBC NEWS | UK | Scotland | Edinburgh, East and Fife | �55,000 clocked up for rare Rolex
Prilog 82020
Pismo Deda Mrazu iz jednog vrtića.
Vecerva uste eden trofej za
Prilog 82066
Ke treba pogolema vitrina da gi sobere site :)
Moj prajatelj Turcin...jao majko mila..morao da podelim sliku...sirokoo ha ha
HONDA - Santa's New Sleigh
Honda spasava Božić i Deda Mrazove sanke...
http://youtu.be/QrsoZeD5Nyw
Nesto mi se cini da Nole nema AP na ruci...
http://img.tapatalk.com/d/13/12/30/u5ygeren.jpg
Mozda mu je dosadio :D
Prilog 82859
Moj poslednji post u 2013g. Pozdrav svima i jos jednom sve najbolje ZIVELI :beer:
Genije po meni,
http://www.youtube.com/watch?v=OjwwSWPCL-8
Par fotografija sa putovanja,nazalost radnje nisu radile tog dana,pa sam morao da fotografisem kroz izlog,unapred se izvinjavam na kvalitetu
Prilog 83031Prilog 83032Prilog 83033Prilog 83034Prilog 83035Prilog 83036Prilog 83037Prilog 83038Prilog 83039Prilog 83040Prilog 83041Prilog 83042Prilog 83043Prilog 83044
Evo šta rade ovi hotelijeri na zapadu?? Izgrade ogroman akvarijum (tačnije najveći akvarijum cilindričnog oblika od akrilnog stakla na svetu) usred jednog hotela u Berlinu, napune ga sa
900 hiljada litara morske vode, zaposle dva ronioca da čiste tu grdosiju dugačku 25 metara,
i na kraju...šta...šta, pitate se vi?
Ugrade lift usred tog akvarijuma, da mogu gosti lepo biti u centru vodenog dešavanja.
E, da, za tu za...ciju su dali samo 12 miliona eura. Cena prava sitnica.
Za tu lovu i treba biti ovakvo fenomenalno čudo.
Prilog 83175Prilog 83176Prilog 83177Prilog 83178Prilog 83179Prilog 83180Prilog 83181Prilog 83182Prilog 83183Prilog 83184
Dobro izgleda, moras priznati :D
danas sam dobio ponudu za sat tipa :
Dali vas interesuje zamena za bmw z4?
Pa koji sat, majku mu... ?
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
Lep je taj BMW za vas mlade
Ap carbon...za mlade da ali gde cu ja s njim sa dvoje dece i 5 torbi i kolica :)))
Aaaa pa Zmaju to je momacki auto... to je cisto za uzivanje, a dok je parkiran laserski zraci oko njega, protiv spoljnjih i unutrasnjih uticaja :D
Ajde Zmaju da je neki drugi auto pa i da razmislis ali taj je auto stvarno premali pa cak i za momka:D. Meni bi glava virila napolje:D
To je masina Zmajcino, zamisli samo okretanje pod rucnom na sred Pozeske ulice:thumbsup:, bio bi glavna faca, skripe gume, dim se razleze asfaltom, a iz auta izlazi Zmaj, Milan Zmaj, na ruci mu sija JLC:adore:, doduse plavi:(, ali JLC.
"Nemacka medicina je najbolja na svetu..." :D
A ti se uhvatio bas plavog ;) volis plavog pa to ti je. S Darko stavis one vintage cvikere i pravi smeker. Plus rukavice za voznju
Slike iz Vostokove fabrike, Chistopol, Tatarstan.
Prilog 83245 Prilog 83246 Prilog 83247 Prilog 83248 Prilog 83249 Prilog 83250 Prilog 83251 Prilog 83252 Prilog 83253 Prilog 83254 Prilog 83255 Prilog 83256 Prilog 83257 Prilog 83258 Prilog 83259 Prilog 83260 Prilog 83261 Prilog 83262 Prilog 83263 Prilog 83264 Prilog 83265 Prilog 83266 Prilog 83267 Prilog 83268 Prilog 83269 Prilog 83270 Prilog 83271 Prilog 83272 Prilog 83273
Kako teku pripreme za praznik? Za par sati krecem sa rotacijom prasetine Prilog 83297 Nadam se da se necemo mnogo zarakijati :D
Cao drugari! Nadam se da ce neko od iskusnijih znati da mi pomogne:
Pre neki dan sam na jednom sajtu izvrsio kupovinu, pri cemu je odmah teklo i placanje PayPalom. Stigla je i priznanica PayPala o izvrsenoj uplati.
Danas se prodavac javlja kako nema taj model, pa mi nudi drugi. Ja taj drugi necu, sta je sada ciniti da mi se novac vrati?
Nadam se da ce neko ko je vec bio u slicnoj situaciji znati da mi kaze sta i kako.
Ujedno, onima koji danas slave zelim Sretno Badnje Veče!
Ili traži od prodavca da ti vrati pare na račun ili se žali PayPal-u.
Tacno tako. Moraju ti vratiti pare. Ja sam jednom prilikom vratio pare mimo PayPala samo poslao mail da cu da ih tužim i nije bilo problema... (kao tuzim ali je upalilo)
Ja bih trazio pare nazad od prodavca,to sto on nema na stanju a postavio je na sajt,to je njegova krivica.
Hvala svoj trojici na odgovoru!
Nije me toliko uhvatila frka da nece vratiti pare, vec ne znam da li su ti novci vec kod njega, ili je to jos kod PayPala? Ne znam kako to ide. Kome trebam prvenstveno da se obratim za povracaj novca?
Naravno da je njegova krivica! To sam mu i napisao rano jutros, i da hocu ono sto sam platio. Sada cekam sta ce on reci (zapadna obala USA) navece.
Posalji mail i PayPal-u ili ih okreni
https://www.paypal.com/rs/cgi-bin/we...&t=escalateTab