Dolazi supruga i priča kako je jednoj njenoj klijentkinji muž za godišnjicu lep sat. Košta 8000€. Znak mu je neko sidro i čudno ime.
Ja (kao pravi semi-WIS): Ulysse Nardin!
Supruga: a? ma nemam pojma. Rekla sam joj "moj muž bi to znao"
:D
Printable View
Dolazi supruga i priča kako je jednoj njenoj klijentkinji muž za godišnjicu lep sat. Košta 8000€. Znak mu je neko sidro i čudno ime.
Ja (kao pravi semi-WIS): Ulysse Nardin!
Supruga: a? ma nemam pojma. Rekla sam joj "moj muž bi to znao"
:D
Neka gospoja donese sat na opservaciju!;)
Americans Were Asked To Place European Countries On A Map. Here’s What They Wrote: | Bored Panda Da probamo i mi sa mapom Amerike isto bi bilo tesko gubljenje.... (:
Zanimljiv privezak. Ovi nije ni tako tesko napraviti.
Prilog 80693
jel moguce da u TC Uscu prodaju Invicta satove i da nema ni jedan ispod 1000eura!? :ohmy:
sad me zove drugar, kaze bio u Uscu pa da me pita kakvi su satovi, razmislja da uzme!!!!
Znaš staru anglosaksonsku izreku:
"Friends do not let friends buy Invicta watches"
Da i ja sam bio...prodavacica doduše prelepa kaže ovo su vam odlicni satovi...
Odlicni....ali za izbegavanje.;)
ma znam ja sta cu njemu raci (tj vec sam mu rekao) nego sam u soku da se prodaju po toj ceni!!!
Ali ako prelepa prodavačica kaze da su dobri onda mora da je tako.
E gledao neku Doxu. Lepa ali ne bi je uzeo nego na kontu nje pa aj da probam. ..gledam ja i pitam koji je mehanizam unutra kaže na baterije a sat automatik .ja kažem kako evo mehanizma a ona nemojte tako vidite da ne pise nigde automatik...he he
Šta kaže:ne piše nigde automatik! Duša moja!
Nego zmaju,da ti nisi ipak gledao koju Doxu s kvarc(ima tih modela za zemlje u razvoju)?! :p
^ Garant je to. Izgleda da je on malo vise gledao u prodavacicu, nego u sat.;)
ja sam u istoj radnji, da je ne reklamiramo, nema koje druge, video strasnu doxu koja kosta oko 80-90 hiljada dinara, ostale doxe mi se nimalo nisu svidele, a mogu da potvrdim za prodavacicu da je lepa :lol:, nismo diskutovali o mehanizmima, ne znam koliko je upucena hah
Uh lepaaaaa mislim i sat je lep ali bilo mi jako smesno kad me je ubedjivala da je kvarcna...Pa onda kad sam joj smireno objasnio da nije,a ona mi kaze dobro razumete se u satove ali ajde da vidim kakvi ste u nakitu :)
I kakav si bio:D mislim u nakitu
poneo lupu....nadmasio je :lol:
Zmajeeee trebao si ovu od Dzeja da joj pustis... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=RhXG3nsqkjo
Cekaj jos uvek me zanima..na sat mislim ;)
Da li je neko propratio tragican udes Paula Walkera ?
http://i1.mirror.co.uk/incoming/arti...er-2871602.jpg
Jedan od glavnih protagonista Fast and Furious serijala, ljubitelj automobila, brzine i trkanja.
Porsche Carrera GT, navodno preko 160 mph u drvo, bez tragova kocenja. Nisam fan, ali gledanje ove zguzvane mase me je nateralo da se ozbiljno zamislim...
Pa trebo si da poklonis nesto od nakita na to je mislila.e kakav si ti zmaj
idem sutra da bacim neku dobru spiku kod dotične dame :lol:
otvorite se malo ljudi sta samo pricate,lepo kaze devojka da se razume u nakit
Zmaje za sta ti je trebala lupa.da nisi poneo i pincetu.
Fuckas Bonda.. prave koke furaju Tunu! :thumbsup:
http://chinesemov.com/images/2013/Bl...ive-2013-2.jpg
a sta je istina, rolex vs. seiko, ko je za koga smesan sada
Sta ti oces :) seiko & braja???
istine je da je vs. postao kliše, ajde onda po nemackom, neka bude rolex gegen seiko, pa da sada nastavimo gde smo stali :lol:
Sat je stvarno lep..cekam popust kod kineza pa uzimam pilota
Hadzi nemoj bre da nas zamaras ovde s tim pilotima nego sta nosis danas
Zmaje garant se smejes svaki dan dok gledaš onaj tvoj rolex.
Komentar kolege je bio u fazonu da se očitava vreme na 10. metara, pa nema potrebe da te neko pita koliko ima sati.
Gde ćeš veći popust, jedino da ti plate da ga uzmeš i ovo je smešna cena. Taman da mi sat potraje godinu dana pa bih ga uzeo al računam da ga neću potapati u kacu sa kupusom niti krcati orahe sa njim pa računam na duže staze na njega.