Uzas od fudbala,BLJAK.... Nadam se da ce vecerasnja biti mnooooooggggoooooooo bolja.
Printable View
Uzas od fudbala,BLJAK.... Nadam se da ce vecerasnja biti mnooooooggggoooooooo bolja.
U štali na tek kupljenom imanju pronašao 180 automobila | Magazin.ba
da nepoverujes sta te snadje kad odes u penziju
Na temu fudbala....
Poznata i nadasve dosadna "bunker" odbrana... Efikasna, ruku na srce, ali ce se zato pucati penali u sledecoj...
Sto se tice automobila... Eh, da mene ovako potrefi... prodam jedan koji mi se ne svidja, kupim tonu satova i onda ih uklapam sa automobilima :D
ne mozes to znati, lopta je okrugla, to je kao i u politici ili geopolitici i ekonomiji, nemoguce je predvideti rezultat, zeznuta partija saha
Kad se Kinezi reklamiraju :lol:
http://youtu.be/Nt1KggusN_8
Bunker je izuzetno tesko probiti, a opet ako se tako postavljas onda ti je napad slab, takoreci nepostojeci... i tako nece biti golova na utakmici :D Dobro, mozda se otvore 20 min pred kraj ili tako nesto, ali je cinjenica da je dosadno...
Pa nece Chelsea da igra na produzetke to je sigurno, nego im dosta igraca ne igra, ali izvest ce Murinju ofanzivniju formaciju za revans sigurno, pa nije lud da se zatvori i da rizikuje da se brani 80 min i zadnjih 10 min primi gol i ispadne, bar je ovakvo moje vidjenje stvari kada je murinju u pitanju, u goste izvuce dobar rezultat i onda se kuci lakse dise
I ja mislim da nece da igraju kao na prvoj utakmici. Ako budu igrali isto, ispadaju garant. Njih je na prvoj utakmici samo sreca spasila da ne prime gol. Atletiko je dominirao, i pokazao da nije dosao dotle slucajno.
Ala se kinez izblamirao :lol:
Pa gdje ce da igraju isto, pa ne bih ni da sam ja trener a neko ko do nevjerovatnih detalja analizira svaki mec, cak sam negdje procitao da Murinjo ima taktiku za svaki aut kako se izvodi na koga, a ne nesto vece tipa kornera i slobodnih udaraca. Atlekiko naravno nije slucajno tu gdje je, ali mislim da Chelsea ima bolju ekipu i pojedince i Murinja i cini mi se da imaju vece sanse za prolaz.
I moje je misljenje da ovi igraci Atletika nece nigdje drugo ako predju igrati ovako dobro
Ma... oni i ako se otvore mrka kapa, po meni su uvek i stizali daleko vise srecom nego pravom vestinom. Odbrana, odbrana, i samo odbrana, dok protivnik ne popi*di i sam sebi da gol.
Ajmo Zvezda :)
Šta cibona ?
Pa ono kosarka, ABA liga, polufinale... :)
Aaa to, ne.pratim oživljavanje pojedinih klubova ;). Ko je pobedio?
Vrlo interesantno.
http://www.youtube.com/watch?v=c36UNSoJenI
Biće vam sve jasno.
...i sasvim je svejedno koja država iz ''regiona'' je u pitanju.
Prilog 90179
EDIT-Da bi jasnije videli idete-desni klik pa view image
Ma.... nista novo
Fakat, s tim što bi mene u zatvor strpali,a njemu neće ni ukor dati.
Pa šta s' mislio! Đe će vrana vrani ...
Vladane, taj "region" to su sve zemlje istočne evrope (bivše socijalističke), gde po mom mišljenju policija ima manje onu standardnu a više jednu specijalnu namenu.
Jedno pitanje... ko ima iskustva sa odelima...
Kako naci odelo za nekog ko je visok a pritom vitak "ka' vreteno" ? Prakticno, odelo ne zelim da nosim ako ne stoji idealno, a nalazenje idealnog iz radnje je verovatno nemoguce. Dakle, priblizno dobro odelo pa krojac za strukiranje i utezanje po meri, ili... ?
ja sam kosulju uzeo u sisliju, odlican kvalitet, cena nije mala, to je apsolventsko vece bilo i dobio sam popust zbog toga, na index ili na rec, kako bese vec
imali su sjajan sako, jedno 16.000 je bio i pantalone uzmem u bershku ili pull and bear
nisam zadovoljan izborom odela, te stoga nosim pantalone uz sako......nikolas mi se nije svideo, zara nije kvalitetna uopste, sisli je bio dobar izbor, beneton ima dobre stvari, pantalone uzimam u bershku ili pull bear i jako sam zadovoljan, a cena je pristojna
i upamti, sako zakopcavas sa jednim dugmetom, ako imas dva, onda gornjim, ako tri srednjim :flapper:
@Himmelstrider I ja imam veliki problem sa odelima. Najbolje mi stoje strukirani međubrojevi, pa bi i tebi preporučio da potražiš. Međutim to je baš teško, s obzirom da retko koja radnja ima. Jeftinije varijante nećeš nigde naći, eventualno probaj u Hugo Boss-u.
Mada iskren savet je da sakupiš para, i odeš do Beča. Tamo ti je blizu Parndorf (outlet centar), mada i po gradu, recimo u Mariahilferstasse imas odličan izbor po prodavnicama. :)
Marks & Spencer ima odična odela kakva ti trebaju po pristojnim cenama, ali ne u Srbiji. Ako možeš da odeš preko granice, čak i do Budimpešte naćićeš sigurno nešto dobro. Mislim da ti je to optimalan odnos cene i kvaliteta. Prijatelj je upravo prošle nedelje doneo baš fine stvari iz Budimpešte.
U Srbiji imaš Massimo Duti, ali on je skup i to su više odela za mladog vlasnika firme, nego za elegantnog čoveka.
Može i u Bossu ponešto da se nađe što bi ti odgovaralo, ali opet van Srbije... i opet prilično skupo.
Ostalo zaista nije nekog kvaliteta.
Ja bih ti preporučila da odeš u Zekstru i Garinello i pogledaš odelo za tebe. Verujem da ćeš pronaći nešto šta ti odgovara. Bila sam u skorije vreme tamo i ima šta da se odabere. Otiđi i probaj, tek ćeš tada moći da stekneš utisak šta ti stoji i šta ti se sviđa. Cene im nisu bombastične (čini mi se oko 20-25.000 RSD). Sad na FB vidim da Garinello daje popust za maturante. Možda i to iskoristiš. Pozz!
Zaboravio sam da je to za maturu! :) Ništa, onda si osuđen da tražiš po našim prodavnicama... Izdvoji dan, dva, pa bukvalno od prodavnice do prodavnice, pitaj prodavce da ti preporuče neki strukirani model, pa sve tako dok ne pronađeš! ;)
@Shmizla Na žalost, Garinello nema adekvatane brojeve košulja za visoke a mršave, a ne odela. Za Zekstru ne znam.
Najbitnije je da odijelo dobro stoji, ono najskuplje ce izgledati lose ako ti je preveliko ili premalo a ono najeftinije ce izgledati odlicno ako ga kupis pa odneses dobrom krojacu majstoru pa da ti ga on prilagodi tebi i tvom tijelu.. jos je bolje da razgovaras sa krojacem prije kupovine :thumbup:
Imam odlučnog krojača koji nije skup. Ako želiš pusti poruku.
Tacno pre 20 godina na danasnji dan, na velikoj nagradi San Marina, na Stazi Imola, tragicno je nastradao po mnogima(a i po meni) najveci vozac svih vremena, Ayrton Senna.
Prilog 90285
Milane daleko mi je Beograd... Ponudjen, ko pocascen :D Videcu, najverovatnije cu neko standardno odneti krojacu da ga uklopi kako treba... Kosulje uspevam da nadjem, pantalone sve lakse i lakse (rastem, valjda) a odelo videcemo. Hvala svima na savetima ;)
Srećno u pripremama za maturu! :D Kad su vam zakazali datum proslave?
Valjda 2 jun... Vise me brinu pripreme za prijemni :)
Baš cool fotka... sada sam je videla na FB i mnogo mi se dopala. Postovana je na stranici Mercedes AMG Petronas.
Pogledajte kako je sat odštampan na rukavici! :w00t:
Prilog 90456
Odavanje počasti velikanu.
http://www.youtube.com/watch?v=K3TxRWgNOQA
Prilog 90546
Delije srecna slava :thumbsup:
Remember Senna
I was touched...
http://youtu.be/xn8gh39SsrM
Morao sam jedan komentar sa jednog foruma da iskopiram i podelim a povodom pobede Bradonja na Eurosongu...bas sam se slatko nasmejao..
Ja sam samostalni indivudalni proizvođač, poljeprivrednik, narodski rečeno seljak. Sinoć su mi neke stvari postale, kristalno, jasne. Elem...dobijem ja prošle godine, kao donaciju EU, kravu. Vele simentalka, donacija Austrije. Sve dobro, duplo pase, ali i duplo daje mleka, al' ima jedna falinka...dovodih ja ovog mog Jablana da se malo poigraju, ali ništa. Ne reaguje austrijanka, pa to ti je. Pustim ja nju na livadu kad ona kidiše na ove moje, domaće krave, što nisu simentalke...i velim vam, do sinoć nisam znao šta joj je. A ja joj još dao i EU ime...Helga. Umesto da sam je nazvao Ruža, Cveta, Šarulja...
Mali oglas: poklanjam kravu, simentalku, donacija EU, poreklom iz Austrije. P.S. dobra rasa, al' malo nastrana.