dragone ...sta te muci...neki japanac
Printable View
dragone ...sta te muci...neki japanac
Ma za Japanca bi mi bilo lako. Muči me mali Filipinac. :lol:
A inače da, sat je Japanac, šta drugo može biti. :D
Pa znas da su Svajcarci najbolji...
http://www.youtube.com/watch?v=xclNRBEAMXo
ali Svajcarca
Možda jesu, možda nisu... ali kada pomislim da je sat sklopila neka mlada Japanka... odmah od uveta do uveta osmeh na licu. :lol:
Nego, hoćeš li ti da menjaš taj nejaki IWC za pravog MONSTERA ili nećeš? :D
Sve tvoje bankarke ima odmah da te spopadnu kada vide pravi sat.
Moram da kazem da Barcelona ubiVa kako igra fudbal...:congrats:
Ono sto sam sinoc gledao je savrsenstvo,tako sitan vez nisam ni na goblenima video...:flowers:
Mocni Murinjo, jao kako mi je drago zbog njega! :fie:
Murinjo, hmm. Stručnjak, ali onoliko ga dizati u visine.
oce covek da mi uvali ovog monstruma i to ti je :)
Yep, it's official.
Mi ne postojimo. :banghead:
Neverovatan je broj sajtova gde nema Srbije... Nekako falimo tamo izmedju Senegala i Seychellesa ;).
Mislim da smo toliko puta menjali ime, da su na kraju odustali od nas :(
BTW - dragone - pogledaj da nas nema pod R - Republic of Serbia (tako je recimo na Hamiltonovom sajtu)
Ma nemaju nas zavedene ni kao staru Yugu, što je najstrašnije i najtužnije u celoj priči.
Isprobao sam sve kombinacije koje su mi pale na pamet, ništa. Čak sam počeo da sumnjam u priču prodavca pa sam sam otišao na sajt pošte i pregledao listovane zemlje, NEMA NAS. Čak ni njihova kancelarija FedEx-a nas nema zavedene. :banghead:
Ne znam da li da ga pitam da pošalje za Mađarsku, pošto njih imaju :lol: pa da se nadam da će paket biti preusmeren u Srbiju.
Hmm, i ja sam imao taj problem kad sam kupovao onaj Ticino... ne znam koja je vrsta problema u pitanju - kod mene je bila nemogucnost placanja karticom, jer Srbije nije bilo na listi zemalja u formularu za placanje, ali smo to resili tako sto sam ja izabrao Hungary kao zemlju da bih mogao da popunim obrazac, a vlasnik sajta je rucno obradio porudzbinu, i kartica je onda prosla! Tako da, ako je nesto slicno u pitnaju, eto ideje, ako je prodavac voljan da se zeza s tom rucnom obradom podataka... :)
edit: pretece me, pa vidim da je problem sa slanjem? Mislim da moze slobodno da posalje, bez obzira sto nismo na listingu, posta MORA da isporuci paket ako postoji fizicka adresa...!
Ma da, problem je sa slanjem. Nema problema sa plaćanjem, već sam platio. :lol:
Najveća fora je što nije ni Slovenija zavedena, inače bih poslao tamo nekom drugaru pa bih paket preuzeo posle nove godine kada budem otišao u posetu.
Pitaću ih da pošalju za Mađarsku a da pored naznače i Srbija, pa da se nadam da će paket biti preusmeren a ne vraćen nazad.
Mislim da moze slobodno da stavi i samo Serbia, stici ce!
Ili, sigurno bi neko od drugova forumasa iz ex-yu bio dobre volje da primi paket i posalje ti ga...! :)
Neće da prime paket na pošti bez države koja nije zavedena kod njih, to je najveći problem.
Ma ako mi za koji dan ne pošalje paket otvoriću dispute na paypalu pa nek se... khmmm... hekla. :D
To je cudno... Ma, u stvari, sta se ja cudim, zivimo u crnoj rupi, pa je sasvim legitimno cak i da ne postojimo...
Skontali smo se konačno. :beer:
Šalje u ponedeljak za Jugu, pošto je za Jugoslaviju iskopao negde da postojimo kao zona (ne kao zemlja). :lol:
h*te koja zaebancija, presela mi kupovina. :bad:
i čime si se počastio? nisam u toku...
Ništa veliko, još jedan 6309 diver koji će poslužiti za mod kao onaj što je IvanSKX odradio. :)
prijavicu te Dragone...mislim Juga...nema je vise
:lol:
Filipinci insistiraju na tome da nas nema uopšte :lol: pa smo morali kompromisno da se dogovorimo da na ovim prostorima ipak postoji nešto, šta god to bilo... ispade na kraju, Juga. :D
Baš to, soxa mod. :) Jedino još nisam odlučio da li ću stavljati black date/day wheel. Nisam baš siguran kako bi legao na narandžasti dial. :unsure:
Uglavnom, bitno je da sam se konačno dogovorio sa Loy-om da mi pošalje sat u ponedeljak. :)
Mislim da bi bolje pasao white wheel. I Doxa ga ima. Bolje paše na bijele lumirane indikatore po brojčaniku
Evo upravo sad gledam opet Ivanov mod i mislim da si u pravu, da je to ipak dobitna kombinacija. Verovatno če ostati beli. :)
Sad moram sa Haroldom da vidim da li je on bar čuo za Srbiju ili ću opet morati da zakupim satelit kako bi objasnio ljudima gde smo. :lol:
edit by dragon: nastavak diskusije iz teme "slike satova iz vaše kolekcije"
Rola je sjana,ako bi vec morao da biram zenski sat Rolex Datejust je na prvom mestu medju zenskim satovima.
pa da, to je jedan od najlepsih zenskih satova. a ne ko ove nase seljanke sa estrade sto nose daytone..
one nisu, nikako :) ali daytona je muski sat, koji nije nimalo zenstven, zato ne znam otkud ideja da a nose zene. najverovatnije zbog dimenzija jer rolex nema velike zenske satove
Zvacu Anu s kojom sam prijatelj i reci cu joj Milose da je seljanka....a dobra ti je prilika bila :)
izvini milane ako se druzis sa dzet setom ja bi hteo anu nikolic (pod uslovom da ne nosi muski sat) :D
http://www.youtube.com/watch?v=bqzQ2qrtBeg
mare chuck norris je mala beba za ovog mog
ovo je samo za + 18
Ovo je montaza,vidi se iz aviona da je kompjuterski odradjeno...
Gde bre moze neko Cak-a da prebije...
lupas
legendarni film ovde brice lee nosi IWC Portofino samo ga je skinuo daok bije ovog seljaka
Pao sam sa motora na nekoj livadi direktno na levu ruku i Omegu.Dizem se ja i cela ruka blatnjava,a sat u grumenu zemlje.Motoru samo migavci otpali i po koja ogrebotina,meni sem par modrica nista.Reko,sada kada sam sjebao sat zapalicu odvratnu prednju bridgeston gumu zajedno sa motorom.Dodjem ja lepo kuci i krenem da cistim sat,mm po mm i kada sam skinuo svo blato,pogledam,a ono ni tacka na njemu,a ruka sva u posekotinama,jeb... koliko sam bio odusevljen.Svi satovi me smore za mesec dana a svakim danom mi je Omega sve draza i draza,razmisljam da batalim stednju za Planet Ocean,ovaj mi je vec prirastao za srce.I Zmaju da znas za svaki dan sam uzeo istu Sporturu kao tvoju bivsu ,za normalne pare fenomenalan sat,cesce ga ljudi primecuju nego sve ostale satove zajedno
Nikle druze kupujem sporturu...i komsija kad se vidimo? :)
xexe Ja sa Sporturu nista lose nisam rekao...kao sto i sami znate to mi je prvi sat i opet bi ga voleo na ruci
Sat sam uzeo od Vladana,cisto da se zna, a prodao mi ga je u stanju: noviji od novog u radnji.