Hehehe,šta ćeš,ja sam praktičan čovjek.
Kad već spomenu sekundaru,ni ovaj crni GS ne pogađa svaki marker 100%(tako kaže njegov vlasnik).
Hehehe,šta ćeš,ja sam praktičan čovjek.
Kad već spomenu sekundaru,ni ovaj crni GS ne pogađa svaki marker 100%(tako kaže njegov vlasnik).
Ocekivao sam da ti skuplji modeli ne mase markere!Ispade da je jako tesko napraviti da sekundara bude precizna... Da li znas da li ima negde neki tekst o tome? Ili se time samo mi zaludjujemo?
![]()
Mislim da je bilo već priče o tome, čini mi se baš na relaciji Hadžija i Dragon....neka moderatori nađu link, odlična je tema i dobri postovi (koliko se sećam). Izvinjavam se za OFF
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ne znam....
videcu,a voleo bi....
samo sa SS shroud koji 90 dollara kosta![]()
Poslednja ispravka: milan zmaj (27.2.2014. u 7:53)
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala puno na odgovoru!![]()
Zavoleo))
Mnogo dobro izgleda sa SS shroudom. Bez njega mi je onako...
Ako uzimas uzmi ili sa njim, ili nemoj ni da ga uzimas.![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Darko,
Meni ne smeta ni malo- promašivanje mi je napomena da je unutra kvalitetan mehanizam.
Ovi 40mm GS kvarc(SBGV005/007) su skoro izbačeni u prodaju i dostupni su samo u Master shop prodavnicama(Seiya, Higuchi). Nema ih u ponudi po GS buticima u ostatku svijeta(samo Japan).
Za SBGX091/093 antimagnetic nisam siguran jer mislim da ih i ostali mogu nabaviti.
Standardni 37mm su dostupni na vascijelom dunjaluku!![]()
Volis plavu B-)
Nisam napisao da ga uzimam.. samo sviđa. .
Bookmarks sajtovi