O kom satu trenutno maštate, koji vam oduzima najviše vremena, ako trenutno mislite na tu temu...?
Mene ovaj Oris Chronoris izluđuje poslednjih dana... Opsednut sam tim satom kao nijednim do sada...Savršenog dizajna za moj ukus...
![]()
O kom satu trenutno maštate, koji vam oduzima najviše vremena, ako trenutno mislite na tu temu...?
Mene ovaj Oris Chronoris izluđuje poslednjih dana... Opsednut sam tim satom kao nijednim do sada...Savršenog dizajna za moj ukus...
![]()
Poslednja ispravka: Shmizla (22.7.2013. u 10:59) Razlog: Dodata slika
Dobra tema :o
Ja sam se vec izleteo - Longines retrograde![]()
ja cu tek sad
odlepio sam za ovim satom odleeepio
d1d praticu te i zveknuti sa nekom toljagom
next year at this time I'll be a millionaire
Nedostižnom 6159-7000!
Prilog 6241 Prilog 6240
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jes` dobar...
Evo ga jedan na ebay-u...![]()
Meni je interesantno nekoliko satova, ali najvise razmisljam o Omega Seamaster APNEA:
(slike preuzete sa WUS-a)
Nadam se da cu uskoro postaviti zasebnu temu o ovom satu, u cijem dizajnu je ucestvovao cuveni Jacques Mayol (ako se secate filma Big Blue)...
No time to lose
Seo na stolicu i zatrazio ga....cekam da ga stave na ruku....odradjeno,zakopcano....i mislim da sam mogao da sedim i da ga gledam ceo dan....doslo mi je da ustanem,istrcim kroz izlog i dokle stignem taman da ga navijem.....
moj trenutni san,pored Top Guna
I izgleda da sam u otvoj Temi samo ja neskroman)))))
Poslednja ispravka: milan zmaj (31.7.2011. u 19:41)
next year at this time I'll be a millionaire
SEIKO Mechanical SARB065 Cocktail Time
Apsolutno božanstveno izgleda, i mislim da ću ga sigurno nabaviti.
Bravo za Seiko, odradili su fenomenalan posao.
Seiko & Ishigaki-san collaborate to produce watches.
p.s. Nisam pročitao ni jedan loš komentar o ovom satu a ubedjen sam da vredi svaku paru.
- Made in Japan
- Case : SS
- See-through back
- Lug width 20 mm
- Crystal: Hardlex
- Diameter: 40 mm (without the crown)
- Thickness: 13.1 mm
- Movement: 6R15 23J Automatic (with Hand winding and Hack function)
- Accuracy: +25/-15 sec/day
- Power reserve: 50 Hour
- 5 ATM water resistance
SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | SEIKO Mechanical SARB065 Cocktail Time
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Bookmarks sajtovi