[off topic]
Uvek mi je drago kada vidim da članovi preuzimaju inicijativu i otvaraju nove teme ili iznose svoja mišljenja i komentare i pozdravljam svaki takav postupak.
Iskreno, nije mi jasno zbog čega se toliko ljudi ustručavaju i stide da pokrenu novu temu, prokomentarišu ili iskažu/napišu svoje stavove po pitanju nekog sata, proizvođača, mehanizma i svega ostalog što je deo sveta časovničarstva?! Jednostavno, mišljenja sam da ne postoje glupe teme niti glupa pitanja i da je svačije mišljenje dobrodošlo, pa čak i ako je to krajnje sažet je jednostavan odgovor. Za sve ostalo što vas interesuje a nije vezano za časovničarstvo može se naći ili pričati u forumu "Kafić", osim o politici naravno! Ako neka tema i ne bude u skladu sa pravilima foruma pa bude obrisana ili premeštena, nemojte zameriti, ipak moderatori samo odrađuju svoj deo posla.
Uostalom, ne znam ni ja sve, dogodi se da i pogrešim a verujem da ima ljudi na ovom forumu koji znaju više i od Vladana i od mene i od mnogih drugih članova i znam da bi mnogi voleli da se i ti ljudi oglase i podele svoja znanja i iskustva sa nama.
Tako da dragi moji forumaši, pišite, pričajte, postavljajte slike vama interesantnih satova kako bi zajedno komentarisali o njima, predlažite teme ako već ne želite da budete autori istih, vaša mišljenja i stavovi su itekako vredni čitanja koliko god da se razlikovali od drugih...
[/off topic]
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi