Hajde da nastavimo ovu temu sa zanimljivosti o satovima?
Jovana, Maki, Dalibore, Milane,Nikle, Rus, Simo, Marko, VladoST, eee daj te ljudi nešto, znam da svako od vas ima po nekog topa u rukavu što se tiče satova i svi drugi koje sam trenutno slučajno zaboravio...wacmag, čuj stari fakat trebaš nešto izbacit!
Naleteo sam na par infomacija meni do sada nepoznate...
Pre svega zaniljivo mi je bilo glasanj na sajtu Swiss Watch Boutique
Ovako su glasali glasači sajta.
Rolex 16.7% (75 votes)
Omega 18.4% (83 votes)
Patek Philippe 13.6% (61 votes)
Vacheron Constantin 7.8% (35 votes)
Audemars Piguet 2.7% (12 votes)
IWC 10% (45 votes)
Girard-Perregaux 3.6% (16 votes)
Other 18.4% (83 votes)
Hublot 6% (27 votes)
Blancpain 2.9% (13 votes)
Total Votes: 450
Naravno da sam ja bio 449 glasač i da sam svoj glas dao Patek Philippe-u
ali me je prijatno Omega iznenadila, beži Rolex-u za 8. glasova ali do kada će biti tako ne znam!?
Kada sam već kod Omege,
Omega je podnela tužbu protiv Costco online kupovine kako se njihovi satovi ne bi prodavali jeftinije nego u radnjama. Omega će ovu borbu koja i dobija na sudu voditi i protiv Target-a, eBay-a, Amazon-a, (i mnoštvo drugih) do kraja, zato kupujmo dok je vreme.
Swiss Watch Boutique
@Dragane, drago mi je da si pokrenuo tako reći nekakvo opuštanje kako bi članovi više pisali...![]()
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks
wacmag, čuj stari fakat trebaš nešto izbacit! 

Odgovor sa citatom

Ali aj, znajući tebe isti taj Rolex će biti na aukciji kod nekog tvog kolege bankara za koji dan i eto tebi Zenith-a, samo tako ćeš se oprati! 

Aj sredi kredit ja častim, ja častim narukvicom da kojim slučajem ako ogrebeš sat imaš novu tako da imaš neki sat koji bi trajao kod tebe nekih par meseci, a da nemaš razlog nove prodaje...

Bookmarks sajtovi