Haifisch23 kaže:
Zanimljivo razmišljanje.
Ja, na primer ne prezirem ni jedne ni druge. Samo znam, da microsa ne bi bilo bez makrosa. Pa neko im mora napraviti te mehanizme, koji oni onda stavljaju u svoja remek - dela (npr. Seiko, koga ti toliko prezireš...). Da. Onda se je lako k......., sa tuđim radom, posebno kada usput još od makrosa sa interneta pokupiš dizajn. Pošto nisi ništa uložio u tom segmentu, lakše je prodavati sa niskom cenom.
Baš takvi kritičari zaborave ili ne znaju, da su svi današanji makrosi nekada bili mikrosi. Ništa im nije bilo poklonjeno. Ne znam, da li ti je poznato, da razvoj novog automatskog mehanizma košta preko milion Eura a hronografa i do nekoliko miliona. E baš ovi, koje ti prezireš su uložiili i ulažu ogromna sredstva, da bi dostigli poziicije, sa kojih nas sada veselo šišaju.
Da, istina je, da nas ima ogromno ovaca (po tvome shavaćanju), koje Rolex i Seiko tako veličanstveno šišaju. Ali pošto volim, da se šišam, onda to neka radi vrhunski frizer, koji je izmislio šišanje nego neko, koji se krija iza izloga, posmatra ga i krade njegove ideje.
Bookmarks sajtovi