Evo, dajem dva prasenceta ako baš hoćeš da ga menjaš
Inače, u pitanju je običan serijski broj, ali ne mogu da uradim ništa uz pomoć njega.
Evo, dajem dva prasenceta ako baš hoćeš da ga menjaš
Inače, u pitanju je običan serijski broj, ali ne mogu da uradim ništa uz pomoć njega.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
to je to tako sam i napisao okvirno....inače da dodam da nije baš sve tačno šta se piše po internetu,naravno sem oficialnim sajtovima....ja izvlačim podatke odavde.....vezano za mehanizme....
bidfun-db Archive: Watch Movements
LEMI
Vojne oznake na samom poklopsu i kucistu su na nekim satovima obrisane ili je celo kuciste zamenjeno,vidjao sam satove bez oznaka koje tretiraju kao vojne,bitno mi je samo da utvrdim u vezi mehanizma to je najlakse(sa relevantnim tabelama),ali svi su izgledi da je iz 1948.
.p.s. nista ne mogu da ti obecam izgleda da cu da organizujem aukciju na zelenjaku![]()
Odlican sajt Lemi,ipak je 1948.Hvala na pomoci.
Zahvaljujem za procjenu, mislim da ću si kupit svoj prvi djepni sat, veoma skoro
Ako uzmes sat, obavezno postavi neku sliku![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozdrav,potrebna mi je pomoc pri proceni sledeceg sata: Jetwatch automatic 30 rubics incabloc swiss made.To je sve sto sam nasao na prednjoj plocici. Kad sam ga nosio kod sajdzija i zlatara neki kazu da je zlatan a neki kazu da je jako dobro pozlacen.Serijski broj se nalazi na mehanizmu.Pa me interesuje koliko vredi i da li bi neko kupio. Hvala unapred
@mica cecan, Dobro dosao na forum.
Bojim se da bez dobrih slika visike rezolucije neko ne moze da ti kaze nesto vise o satu.
Poslednja ispravka: RUS (8.1.2013. u 18:37)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Imam staru Eternu, nesto vise o njoj ako znate i procena vrednosti? Eterna ima tri serijska broja, jedan na poklopcu, drugi na poklopcu za mehanizam i treci na samom mehanizmu. Na poklopcu pise ETERNA W.G (ili C) SWITZERLAND. Gravirano 8XI60 (i inicijali) i 3,54 12,42 ima jos jednu gravuru ali nemogu da protumacim sta pise a aparatom nemogu da je uslikam nikako. Dakle ciscena 1960. Neisprvna, za nju casovnicar trazi 4000 da popravi.
Evo slike
Sta znaci ovo SFRA na mehanizmu?
Poslednja ispravka: VLADAN P (10.1.2013. u 13:57)
Bookmarks sajtovi