Moram reci da sada drugacije sagledavam stvari sto se tice modifikacije nego pre. Upravo taj LICNI doprinos izgledu sata ima svoju draz, ali....OPET ALI..
Ono sto meni kod ovih modifikacija najvise smeta je narušavanje autentičnosti i originalnosti samog sata!
Recimo, ja imam staru dedinu Molniju, lep satic ali jos lepsa USPOMENA! Sat treba malo da se sredi, cifer mu je prljav i jos neke sitnice. E sad kad bi ja promenuo cifer i uzeo novi, zatim promenuo kazaljke, ako mehanizam treba menjati posto ne radi (samo dajem primer) i onda kada sve saberes od dedinog sata nema ni D.Sve je promenjeno i to vise nije taj sat. Ja cu radije da imam neispravan DEDIN SAT, nego ispravan sat koji vise nije onaj isti.
Kod novih satova, pogotovo onih skupih ja se licno ne bi usudio da tu bilo sto menjam, pre bi uzeo onaj koji mi se BAS svidja i ispunjava sve moje kriterijume, nego da uzmem neki koji mi se delimicno svidja znajuci da cu morati da menjam "pola" delova da bi to bio onaj PRAVI.
E sad kazem JA, ne kazem da neko ne bi to radio. Tako da svakako postujem tudje misljenje i zelje ali licno NIKADA to ne bi radio.
Gledam ovu Omegu a pogotovo Monstere i zaista su lepsi, ne kazem, ali kod mene se tu odma stavlja pitanje autenticnosti i originalnosti sata tako da tu zamisao u korenu sasecem..
Pa sad, KO VOLI NEKA IZVOLI!!![]()
![]()
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi