@ VLADAN P
Hmm, pa slazem se u dosta stvari koje si napisao, mozda o tome nisam razmisljao na taj nacin...
Lepo je dodati nesto licno i s tim imati nesto jedinstveno sto drugi nema, ali.... Lako je kada na sat od 200-300e dodas nesto sto se tebi svidja pa kazes, eto to je moj neki licni pecat.
Ajd sad da te pitam nesto ali ISKRENO DA MI ODGOVORIS?:p
Da kupis jedan kvalitetan (vrhunski) sat od nekoliko hiljada evra,kojih je recimo u toj seriji proizvedeno samo 1000 komada, i koji prosto izgleda tako kako ga je proizvodjac napravio i to zapravo daje identitet tom satu, da li bi mu ti menjao identitet samo zato sto ti se ne svidja mozda sekundara ili sto hoces da mu das neki licni pecat.
Recimo imas sat OMEGA Speedmaster Professional, da li bi to bio isti sat da mu recimo promenis kazaljke, cifer i ne znam vec sta? I kazes prijatelju, e vidi sto imam OMEGA Speedmaster Professional a ono ni nalik njoj! Ja mislim NE! Po meni to je nepostovanje prema tom satu i proizvodjacu... Ajd mozda je nepostovanje suvise gruba rec ali svatas sta hocu reci...
Lepo je dati svoj licni pecat necemu, ali mozes ti dodati recimo BMW dobre felne i sta vec, ali ako ti skines njegov znak i izmenis ga tako da ne lici na njega, moze da ispod ima BMW motor ali to vise nije taj auto... Banalan je primer ali mislim da svatas poentu onoga sto hocu da kazem...
@Djordje
Hvala ti na misljenju! Eto za tebe isto pitanje kao za Vladana.![]()
P.S. Izvinjavam se sto pokrecem slicnu temu koja je vec bila, ali izgleda da mi je promakla...
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

:p

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi