Ja sam kupio sundjer u Gundulicevoj ulici u Novom Sadu, tu je moglo da su kupi na malo, i na tacnu dimenziju. Nije moguce iseci proreze za satove, ako sam dobro razumeo to zahteva CNC secenje...
Srba Mihajlović ali ovde imaš dosta časovničara gde bi mogao da popraviš sat kako ne bi ispalo da besplatno reklamiram Srbu.
Izvini, znam da si pitao za kutiju za satove, drago mi je da si je našao ali aj postavi fotke kako kutija izgleda i molim te postavi novu sliku Nivade izgleda da ovu nisi dobro postavio.
Eee nemam 2 Rolex-a ali nadam se da cu uskoro imati... Moze slika sutra u toku dana ce biti,necu cekati da je napunim![]()
Da li neko mozda zna gde moze kod nas da se kupi kutija sa dva ili tri mesta za satove sa automatskim mehanizmom..
Lako je vama da me zezate, danas sam VladomS video Breguet rotirajuću kutiju za 800€, a ja još sanjam onu Kinesku za 80€, ništa gora od nje nije ali mi je tako nedostižna.![]()
Ma Igore ne treba ti kutija, moses meni da das sat koji ti je visak, pa cu ga ja redovno nositi![]()
Ma mozes i kod Ace Srbinog brataSalim se, ali sve preporuke za njih. Kutija je stvarno lepa, i sigurno je da vredi toliko, bez obzira na internet gde je sve dzabe
![]()
Bookmarks sajtovi