Prilog 19708Prilog 19709Prilog 19710Prilog 19711Prilog 19712Prilog 19713
malo rusa ne moze da skodi a ako ne skodi onda koristi....
Printable View
Prilog 19708Prilog 19709Prilog 19710Prilog 19711Prilog 19712Prilog 19713
malo rusa ne moze da skodi a ako ne skodi onda koristi....
@ laneni, za prodaju satova, kao sto znas, postoji drugo mesto, tako da vise nemoj zloupotrebljavati ovu temu.
Prilog 19773
moja kolekcija:
Citizen BM6740-10A
Seiko SKX781
Casio Oceanus OC-501
SUUNTO X3HR
Pozdrav svima !
@Volkec - dobro nam dosao! Imas lepu i raznovrsnu kolekciju a zelim ti i da se poveca ;).
Mozes nam je i predstaviti u podforumu Galerije satova članova foruma, malo detaljnije!
Volkec
Dobrodošao!
Mudar i praktičan izbor satova.
Dobrodošlica i od mene! :)
Kao što Vladas kaže očekujemo novu temu namenjenu samo njima, poneku dodatnu reč i krupnije fotografije.
Pozdrav!
^
Na moju srecu, :D vratio se, kao Lesi :rolleyes:
http://i44.tinypic.com/2l8zvaa.jpg
Bogami, d1d, i zasluzio je! Prelepa Eterna :man_in_love::adore::drool:
ovu eternu ne mogu da gledam,sat je nemam reci:drool::thumbsup::adore:
sat zaslužule aplauz...:congrats:svaka čast....
Ispasce da Eterna nema ruzan sat u ponudi, a d1d poseduje najlepse primerke :D
Maaaada, za Reveil su mu rekli da lici na Poljot zvonar (ruku na srce, ima malcice slicnosti), a ova eternica lici na Sturmanski strelu (pre ce biti da je obrnuto, nego, kiselo grozdje:D ):
Prilog 19947
Evo ja se igrao:
Candino c 4263
Prilog 20501 Prilog 20502 Prilog 20503 Prilog 20504
Bas je lep Candino.:thumbup:
lep ,lep, ali ako ti stoji u kutiji evo ja se prijavljujem da ga nosim,da nezarđa :D
Sad sam prvi put video da ima 1000ft urezano u strani kucista :blink:
COOL Candino detalj :thumbup: Trebalo bi da se pripaze, foru im ukrao Blancpain ;)
Hvala svima!
@Nele: Prilog 20510 :D
@d1d: Da, super je detaljcic. Dok sam prekopavao net pre kupovine mislio sam da plocicu sa natpisom 1000ft ima samo automatski model. Prijatno sam se iznenadio kad sam je video:)
meni zao da mi stane bilo koji pa da iskoristim priliku da ih navijem..
Prilog 20512
^
Rola je do bola :drool:
d1d prelep sat zaista za svaku pohvalu sto se tice ukusa i stila!
p.s. pitanje jedno koja je cena okvirno ovakvog sata ja sam u ponudi imao jednu Eternu pulsometar Prilog 20538
nepristojno je da pitam za cenu tvog sata...:-)
^
Lep sat :)
Stigla gospodja ministarka iz daleke Rusije. Originalna narukvica je o.c.a.j.n.a, (mislim, nisam bogznasta ocekivao, ali.....) pa sam je u roku od 3 minuta i 47 sekundi zamenio vec spremljenim gumenim kaisem :D (cifer nije bas teget kao sto je bio na slikama pa nijansa malo odudara, ali dobro je za pocetak):
Prilog 20639 Prilog 20640 Prilog 20641 Prilog 20642 Prilog 20643Prilog 20644 Prilog 20645 Prilog 20646
хорошо, хорошо!!! :)
:congrats:....po meni najlepše kućište amfibije od novijih modela....bravo...
спасибо друзьям, спасибо! :d
Anbeast
Čestitke i od mene.Lep sat.
Koje su ti zamerke vezano za narukvicu? Nisam imao prilike da je vidim uživo, a na slici ne deluje tako loše.
Hvala, VladaneP.
Veoma je lagana i suplja buduci od savijenog nerdjajuceg lima, prilicno je bljestava, kao da je naknadno hromirana, a ne od nerdjajuceg celika (ovo je samo estetski). Glavna zamerka: negde na polovini narukvice, jedan clanak nije dobro zapertlan i zaglavljivao se, kad sam rukama to probao malo da razglavim poceo je da se odvaja. Da sam povukao malo jace razdvojio bih narukvicu bez problema. Ni ostali clanci ne ulivaju neko poverenje. Sutra cu slikati to. U odnosu na Orientovu i Candinovu narukvica nije ni u istoj galaksiji.
Sta mislite o ovoj gumenoj?
Za ovakvu prinovu da se ne oglasim... bio bi greh. Anbeast čestitke na Amfibiji :thumbup:.
+1
anbeast... nasmejah se postu za narukvicu. Kako si opisao, kao da gledam kad otvaraš pridošli paket i opipavaš gospodju ministarku ! :lol: Već htedoh reći za taj kaučuk, da nije loše legao, ali ja bih ipak sevnuo neko platno (mislim na one debele sportske platnene u kombinaciji sa malo kože kod lugova)... boja je legla i mislim da je čak i bolje što je tamnija od cifera. Boju nebih menjao, samo materijal...
cestitke i od mene stvarno lep sat:congrats:
Lep satic, cestitam!
Ja sam, sto bi anglosaksonci i strani placenici u nasim redovim rekli "sucker for a cushion case". Tako da je mnistry bas po mojoj meri. Jedini razlog zasto do sada nisam kupio ovaj sat je bezel. Nikako mi ne lezi taj bezel sa tackama i crticama. Znam da je to nesto autenticno za komandirskie i amphibia satove, ali jednostavno mi se ne svidja.
Pogledaj ovaj mod koji pripada clanu jednog velikog foruma koji se bavi satovima:
Prilog 20667
copyright ronnypudding
Po meni, neuporedivo lepsi sat sa ovim bezelom.
Sto se tice narukvice, procitao sam na 100 mesta da je originalna narukvica smece tako da se nisam iznenadio. Guma mu je lepo legla i u skladu je sa "vodenom" prirodom sata.
Reci cu samo jos jednu rec... WATCHADOO! :) Mada, treba imati u vidu da ta rec kosta vise od samog sata. :)
Pozdrav i cestitke jos jednom!
Dejan
Hvala! Raspitivao sam se vec u vezi tog ''moda'', planiram narandzastu Amfibiju (kad mi je vec Doxa nije u domasaju :) ) u nekoj buducnosti pa cu jednu od njih mozda ''modovati''. (mada, skupo izadje to ''planinarenje'')
danas sam se podnovio sa jednim citizenom-crystron water 600m resistant
kvarc 7 jewels zadnji deo je blendiran nema poklopac pri menjanje bateriju prvo se vadi bazel pa sve ostalo dihtung,osigurac,staklo pa se dolazi do masine pa onda obrnuto da bi staklo doslo na svoje mesto zatvara se pod pritisak
evo slike sat je iz 1970 god
Prilog 20716
bt321
Aaa,uze ga ti.:)
Čestitam.600 m-nije šala.
600m stvarno nije sala al ja najvise idem do 2m;)
aj sad dA vidim ko ce sa mnom da gnjuri
Čestitam, odličan citizen! :congrats:
stigao sam do 200m
Prilog 20735
:thumbsup:
Prilog 20745Prilog 20746Prilog 20747Prilog 20748
Kako Vam se dopada? Vredelo je cekanja i truda, napokon u kolekciji.
Izgleda :thumbup:
Daj neku informaciju o mehanizmu (da ne guglam :) )