Uh,pa ti si vise slikao pozadinu nego sat...doduse on je u svakom kadru ali ovo se ne vidja svaki dan.:adore:
da tek sad natukog 3d cvike...
Printable View
Uh,pa ti si vise slikao pozadinu nego sat...doduse on je u svakom kadru ali ovo se ne vidja svaki dan.:adore:
da tek sad natukog 3d cvike...
Ma u pozadini je bilo svasta ali za to treba objektiv sa vidnim poljem od 360 stepeni :)
Jedan prelepi sat koji me je odusevio: Longines Lindbergh sa in house cal 989.2 dok je jos Longines pravio svoje mehanizme. Ultra tanak mehanizam, sa prelepim kucistem koje ima poklopac na otvaranje, pa se mehanizem moze lepo videti kad god pozelite. Bice jos fotki evo nekoliko za pocetak dok ne uradim bolje.
Odlican Longines,:adore:
Kao sto kazes iz vremena dok su jos radili svoje mehanizme.
Jednom recju legendarni model.
Kakav sat
Ako neko ima ovako nešto a da mu nije potrebno neka mi se javi jer imam odličnu mašinu i kućište pa bi da kompletiram.
Another legend...
Prilog 38424Prilog 38425Prilog 38426Prilog 38427Prilog 38428
Dva brata,Heuer i Omega
Prilog 38429
Evo jedan casio digitalac, kog sam danas nabavio.
Prilog 38450Prilog 38451Prilog 38452
Sat je u odlicnom stanju, Made in japan i ima originalnu narukvicu.
Prilog 38453
I jedna slika sa mladjim bratom.:D
Odlican Casio!
Prilog 38475
Ninja, direktno iz japana:D
Rus, čestitam na kupovini. :thumbup: Original Japanac, prelep sat :congrats:
Sat je kupljen jutros na buvljaku, i placen je celih 350 dinara, sta da vam kazem, prezadovoljan sam;)
Cestitke na dobrom ulovu, koliko vidim sat je u mint stanju. Prelep digitalac.
danas sam nabavio seiko 7005-8062 ali fali mu prsten oko stakla pa bi molio kada budete isli kod vasih sadzija da mi potrazite ako neko ima da mi javi-hvala
Prilog 38654
Spork Seiko i 657 Sinn... i slični i različiti
Prilog 39311
Prilog 39312
danju
Prilog 39313
Prilog 39314
noću
Prilog 39315
u sumrak... ili u svitanje
Prilog 39316
Prilog 39319
i malo sinnovi sami... spork je onomad imao svojih nekoliko minuta
Prilog 39321 Prilog 39322
A koji se vama više svidja?;)
Mozda ona dva sinn hronografa, ali svi su dobri:thumbup:
Svi SINOVI (mozda i cerke :D) su tvoji? :man_in_love::drool: Ostra borba izmedju Japanera i Svabe (jako su slicni) ali Svaba je dosta citljiviji. Hronografi su - NAAAJSS! :)
Svi jašta! A što se tiče čitljivosti, švabo je tu neprikosnoven...čitljiviji sat nisam imao:
Prilog 39340
Mister No fotografije su ti boli glava! Baš mi se sviđaju! :thumbup:
A da ne spominjem satove... ;)
Mister No, meni se sva tri sviđaju, ali za nijansu malo više ona dva sa rotirajućom koronom. :yes4:
Kao što reče Shmizla, fotke su ti fenomenalne, svaka čast. :thumbsup:
[QUOTE=Mister No;79597]Spork Seiko i 657 Sinn... i slični i različiti
E Mister ulepsao si mi dan. jako lepu kolekciju si napravio,svi su skladni i lepi.
Ko nebi voleo ovakve sinnove. Bravo
Jedna prelepa Doxa
IIIIIiiiiddddeeeeeemmmoooooooooooo...... :thumbup:
http://i47.tinypic.com/2jfak8x.jpg
Prilog 40000
Baki taj rus jos radi.stvarno sam iznenadjen.
-ma pusti , čim zaboravim da ga posle tri dana navijem, on stane ! Baš bezveze...
Pa to ti je tako sa rusima :P
Prelepa je,ovakav komad se retko vidja,koliko vidim,stanje 10/10.U zdravlje neka je !!!
Hvala ! :thank_you2: I jes` vala, zdrav je kao dren... ma neće na rusa grip ! :thumbsup:
Pozdrav svima! :ciao: Evo jedne moje Arette... Usput i jedno pitanje - ko je radio te satove i kad? Nema baš po netu informacija. Jako malo... Na nekima piše "swiss made", na nekima ne. Na ovoj ne piše ništa... :( Inače, sat je odličan, točan i očuvan ko iz dućana.
http://www.pohrani.com/f/3h/fU/2Xiyx...ta-vintage.jpg
Prilog 40537Prilog 40538Prilog 40539Prilog 40540
Ovo je sat koji sam ja napravio za sebe.
Video sam na netu da se po svetu radi nešto slično, pa da probam i ja.
Imao sam jedan ispravan švajcarski mehanizam od džepnog sata ("noktaš") pa sam pokušao da ga prebacim u kućište od ručnog sata. I uspeo :D
Nadam se da će vam se dopasti, a i ako ne slobodno recite;)
Lepo si uradio vidi se da si majstor :)
Pre svega dobrodosao Zeljko na forum, nadam se da ce ti biti prijatno ovde kao i nama:)
Sat je jako neobican i moram da priznam da mi ima neki smek , posebno sto si ga sam pravio :) Svaka cast:)
Željko, dobro nam došao!
Tvoj ručni rad tj. sat jako dobro izgleda. Baš zanimljiva zamisao. Posebno mi se dopadaju "lugovi" tj. kopče za kaiševe.
Kako si došao na ideju da ovako nešto uradiš? Koliko ti je bilo komplikovano da sve ovo uklopiš? Šta kažu ljudi koji ga vide na tvojoj ruci? Jel im je neobičan? Uh... koliko pitanja... :)
Postovanje, imenjace!!!..Dobro dosao!!! Uzivaj zajedno sa nama na ovom forumu! Ti si sam sebi napravio sat??!! Ti si za mene Tito!!! Svaka cast!!!
Lep posao si uradio Željko.:thumbup:
Samo,zašto si izabrao kućište sa tasterima(koji sada nemaju funkciju) ?