eva za 30 dana stigao seiko iz Filipini
Prilog 35118Prilog 35119Prilog 35120
Prilog 35121Prilog 35122Prilog 35123
Printable View
eva za 30 dana stigao seiko iz Filipini
Prilog 35118Prilog 35119Prilog 35120
Prilog 35121Prilog 35122Prilog 35123
bt321
Čestitam i neka je sa srećom.
puno hvala druze moj:adore:
bolji da si kupis
bt lep je ko lutka.sa srecom da ga nosis.
Super mašina stigla sa Filipina!
Vredelo je čekati za ovakav sat. Sve čestitke i u zdravlju da ga nosiš :beer:
Čestitam bt321 :congrats:sat je prva liga, znaš ti šta valja! ;)
hvala na cestitkama moram se zahvaliti javno na pomos od BARONA
koji mi je pomogao da ga kupimo preko ebay:adore::adore::adore:
bt321 čestitke na Seiku !
Pridruzujem cestitkama, vredelo je cekati ovaj legendarni Seiko !
Super diver bt321, cestitam! :congrats:
Legend...
Prilog 35360
OOO, SAT je legenda ali taj lanac to gvozdje, nemoj prijatelju zalosno je !!!
Imam nekoliko crnih koznih kaiseva sa belim stepom,ali su jako losi i brzo propadnu a nimalo jeftini,ovde izgleda nema da se kupi kvalitetan kais. Jedno vreme sam razmisljao da narucim originalni od Omege ili tako nekog jaceg brenda a koji odgovara ovom mom satu,jer kupovati Hirsch,Kuki u Beogradu se ne isplati,skupi su a propadnu za 2 meseca.
Da li si pokušao da ih zaštitiš nekim sredstvom? Sećam se da je Pugo preporučivao erdal. Ima nešto na temi ovde: http://www.svetsatova.com/forum/f113...html#post33440
Bitno je da erdal ne prskaš direktno na kaiš, već na krpicu, a sa nje ga treba utrljati na kaiš. Jedan kolega mi se žalio na isti problem, a video sam da mu je relativno nov kaiš pukao posle samo mesec dana. U pitanju je bio neki od skupljih proizvođača.
To sto mislis da jaci brednovi imaju bolji kvalitet grdno se varas. Longines posle nedelju dana nosenja kao da je star sto godina,omegu nisam koznu imao pa ne znam,Breitling posebna prica neka kuvana koza....Condor za jeftine pare i menjas ih na 3 meseca.
Je samo kupujem Hirsch. Stvarno su nenormalno kvalitetne, ali se i oni trebaju odrzavati. (kao svaki kozni kais) Hirsch Straps
Ja mazao Niveu (Sto ne preporucujem. Mnogo masna), cak sam prskao i onaj sprej za kundake oruzja (Saftol) jer je na njemu pisalo da sluzi i za odrzavanje koze (eksperimenta radi):D.
Imam samo jedan kozni kais pa nemam nekog iskustva, ali verujem da su kreme za odrzavanje obuce (one bezbojne) prava stvar...
Dobra slika! :thumbup: Kako te slusa ta Fuji kamera inace?
Za Waltera,pilot bez kako on to kaze gvozdja...
Prilog 35840
Sindjel5 prelep je ovaj Heur...vidim oces jos neki to je ljubav,svaka cast prelep sat.
Tako brate Sidjele to je vec bolje, kad sam vec tu kazes da kozni kaisi brzo propadnu, to je tacno ali kako vidim ti ovaj sat nosis cesto, svaka ti cast za to ali nemoj brale cuvaj ga ko oci u glavu ja imam taj isti sat ali jos uvek nemogu da ga dovedem u radno stanje fale mi neki delovi koji su skupi tako da ja ti savetujem da ga manje eksplatiras, bolje uzmi nesto slicno nalik njemu onako da ga nosis svaki dan, a Heuera nosi za specijalne prilike, neznam mozda gresim ali to je moje misljenje !
Pozdrav!
Stavi na njega neki Nato ili Zulu...Izgledace fantasticno...
Učini mi se zanimljiva ova fotografija monstera, pa rekoh, ajd da je podelim sa vama...
http://i304.photobucket.com/albums/n...DSC_5004ab.jpg
hvala, umbra! opasna fotka opasnog sata! :thumbup:
To je. ako se ne varam Casio AMW-710-1A:)
e hvala na brzim odgovorima!
dodali su ga na Sense-ovom sajtu tek pre 5 dana zato ga nisam video ranije. lep sat.
Taj je model, meni je prelep nema sta i veoma funkcionalan. Vreme ce pokazati kvalitet :)
Evo nekoliko fotki Seika sa nedavnog odmora
EEE Seiko izmislio nevidljivi sat.
Tolarbo,Miki pa ja sam znao da samo ti to mozes da nadjes :))
Pa kada bude admin omogucio da se kace i drugi formati onda ce se videti. E da Seiko moze da izmisli nevidljivi sat, prvi bi ga Baki imao :)
Ja, cekam i cekam i cekam da postavi fotke, a ono Bondov nevidljivi prototip :D
Hvala Milance sto si mi ukazao na to :D
Ma svidja mi se Miki,bas bas
doobar seiko a i lepo more u pozadini.
Ma u stvari vam samo trebaju 3D naocare :)