Cestitam ti na kupovini odlicnog sata, ne sumnjam da ce te dugo sluziti:beer:
Nikad nemoze da bude previse slika dobrog sata;)
Printable View
Cestitam ti na kupovini odlicnog sata, ne sumnjam da ce te dugo sluziti:beer:
Nikad nemoze da bude previse slika dobrog sata;)
Evo fotografije jednog dzepnog Hamiltona koji me odusevio svojim prelepo dekorisanim mehanizmom. Uzivajte.
da se prisetimo malo detinjstva :)
Prilog 60988
Pozdrav svim ljubiteljima satova i pohvala za ceo forum, veoma profesionalno.
Evo par fotografija mog prvog ozbiljnog sata, u pitanju je Bulova 96a111. Prijatelj je prosle godine bio u USA pa sam ga zamolio da mi donese. Ja sam prezadovoljan, kao sat koji nije za svaki dan svidja mi se sto nema datum jer ga nosim 2-3 puta nedeljno.
therion, lep Steini:thumbup:
Hvala:)
Planiram, da mu stavim originalnu mesh narukvicu i ćekam već od decembra ( ne znam kako se kaže decembar na srpskom.. ), da ga dobiju na Steinhartu. Jedini sat koji mi je ostao nakon provale u stan, odneli mi Ploprof i Avenger Skyland, mamicu jim lopovsku #&%$#..:angry:
A tako:) Mislio sam, da imate i vi neka posebna imena, u Hrvatskoj imaju opisna imena ( listopad i slićno.. ) i nikad ne znam o kojem mjesecu se radi:confused:
Nadam se, da stigne uskoro, uvijek kad proverim malo pomaknu datum dostupnosti. Ako malo bolje pogledaš nemaju baš mnogo stvari za prodaju, sve stiže u aprilu.
Razmišljam i o kožnom remenu od Gunny, najviše mi se dopada Caitlin 4 ali nisam siguran ako izgleda dobro u 22mm izdanju.
@Itachi,
Hajde napravi i par boljih slika, na dnevnom svetlu.
Hteo sam da kupim ovu Bulovu, ali se nisam usudio da ga kupim na neviđeno...
Nemam dobru foto opremu, ovo je nesto danas fotografisano, mada je celog dana tmurno, ko noc :/
Moja Nova Omega Seamaster De Ville,navijac u celiku
Prilog 63106Prilog 63107Prilog 63108Prilog 63109Prilog 63110Prilog 63111Prilog 63112
Pobeda za Tijanu Ognjanovic! :)
Kapljica do kapljice! Odlično se uklapa uz ovonedeljno kišno/tmurno vreme. :)
Apropo humanitarne akcije -
Bilo bi dobro pomagati i ostalim ljudima u nevolji. Naravno, koliko ko može.. Bilo to novčano, bilo putem nekog drugog vida pomoći ili bar uputiti lepu reč. Možda zvuči kao kliše, ali iskreno tako mislim.
Takođe, jako sam ponosna što smo zajedno bar malo pomogli da Tijana uskoro dobije novo srce.
Pozz!
Novi član, kratko se zove, U1
Prilog 63509 Prilog 63511 Prilog 63512 Prilog 63513
Kakav sat:drool::man_in_love::adore:
Cestitam, u zdravlju te sluzio:beer:
Čestitke i od mene. Odličan sat. Ne štedi nas sa fotografijama. Kada za to dođe vreme može i jedan opis :rolleyes:.
Posto je tema Fotografije satova iz vase kolekcije , evo slike dva svajcarca iz nase kolekcije.
Ja i sin.
Prilog 63520Prilog 63521Prilog 63522Prilog 63523
mister no sat je bomba.....
Oooo Mister No, CESTITAM!
Kupio si jednog od mojih omiljenih "ronilaca", otvori novu temu pa nas tamo obraduj sa jos slika i opisom.
Opa! Mister No
Dobio si Sinn-a !
Čestitam.
Nek je živ i zdrav.
Mister No i nije neki....znas i sam :)))))),mislim posto si video pravi :flapper:
Hvala, hvala, na cestitkama. Detaljan opis i gomila fotki sledi kad se slegnu utisci.
Da ne zaboravim: zahvaljujem se ljubornom Zmaju :flapper: zvanom Milan na nesebičnoj pomoći tokom nabavke ovog sata:thank_you2:
Evo par slika uslikanih na selu za vikend. Fotoaparat nije moj ali sam ja slikavao
Prilog 63583Prilog 63584Prilog 63585Prilog 63586
Molim Mister No,moramo da se zahvalimo i trecem(glavnom) licu :)))),a jako mi je drago sto si takav covek i sto si zasluzio i imao strepljenja...ali na kraju eto znam kako je kad cekas to sto zelis i srecni smo svi mi koji smo pomogli da se to ostvari.
A sto se tic U1 stavljamo ga na crtu sa Tourby :flapper:
Plašim se da je Tourby-ju to velika crta, ZMAJU, neka ga nek još malo raste, pa polako, U1 je uvek tu i ne menja se;)
Prilog 63775:ahhhhh:
Nova Omega Geneve Automatic kombinacija celik zlato, Stigla pre 3 dana iz Srbije
Prilog 64165Prilog 64166Prilog 64167
Ma koji bre U1 hehehe Zverina lepaaa
http://i1097.photobucket.com/albums/...psbc3face0.jpg
Telefonom uslikano al ok je :D
Prilog 65549
Svidja mi se ovaj Sinn:congrats:
Sinnčina prava ;)
Knjiga, kafa i gvozdje na tako hladno kao sto neki misle !
Prilog 65887Prilog 65888
Stari dobri Heuer Autavija ,radi posao Prilog 65893
Evo malo Uskrsnje atmosfere:D
Prilog 66289Prilog 66290Prilog 66291Prilog 66292Prilog 66293
Nasao kuci staaaaru Nivadu koju sam dobio od oca pre vise od 10 godina, sada ne mogu ni da ga stavim na ruku ;)
I mislim da nema potrebe sada da pocnemo sa prepucavanjem koji je klub bolji :P
Prilog 66686Prilog 66687
Dva rodjaka, koji se vama vise dopada?
http://i1320.photobucket.com/albums/...pse40a1dd1.png