THE VALJOUX 7750 CHRONOGRAPH
licno proverio kod sajdjije u perfektnom stanju.
28.800 bph 25 jeweles diametar 30mm height 7.9mm
Printable View
THE VALJOUX 7750 CHRONOGRAPH
licno proverio kod sajdjije u perfektnom stanju.
28.800 bph 25 jeweles diametar 30mm height 7.9mm
Ma, idi begaj prijatelju...
Sve čestitke :congrats:
a,u....ja sam oduševljen.....svaka čast vredelo je.....prelep je.....:drool:balavim.......
i ima zasto da balavis sat je ....prelep koliko ce ostati kod tebi:thumbup:
laneni, sat je jako lep a masinu ne treba mnogo komentarisati... ;)
Moja skromna kolekcija (za sada nadam se)!!!
Prilog 20798Prilog 20799
Ova Doxa je nasledje, tako da mi je veoma draga. Nije nosena bar 20 godina, ali nekoliko pokreta ruke i proradila je!!!
Samo trebao bih da je odnesem na servis, pa ako neko zna dobrog casovnicara, neka mi preporuci.
Veliki pozdrav svima!!!
Ako si iz Beograda mozez odneti sat u casovnicarsku radnju Dojcinovic na zelenom vencu. Ja sam tamo sredjivao sat i bio sam bas zadovoljan. Pozdrav.
Hvala druze
hahaha ajde ..3900m deep..Rokica
Prelepi satovi, cestitke svima. Laneni bas je dobar ovaj chrono. Evo i ja sam malo fotkao Omegicu.
Orient CEM75001B a.k.a Deep a.k.a Mako XL:
Prilog 20842 Prilog 20841
Opet ja. Stig'o mi Sturmanski. Kupljen na vocki, bez konsultacije, verovatno preplacen, al' sta da se radi :D
Treba mu detaljno ciscenje mehanizma, poliranje pleksija.... Kuciste je bolje nego sto sam mislio.
Uzivo je bolji nego na ovim fotkama. E, da, nece da resetuje stopericu (sto je bilo naglaseno na aukciji)
Prilog 20998 Prilog 20997
Nek je sa srećom! Čim središ tu kozmetiku, obavezno par fotki. Lep i dobar satić to zaslužuje. :beer:
Hvala, Neso!
Danas sam ispolirao pleksi, sad ce malo cekati dok ga ne posaljem kod doktora.
Otvoren sam za predloge gde to najjeftinije (ali ipak kvalitetno) obaviti. Znam da ima tema o servisu 3133 ali nisam bas nacisto gde da nosim sat.
cestitke i od mene za POLJOTA u zdravlju i srecu da ga nosis:thumbup:
Nisam mogao da izdrzim. Nakacio sam ga na prvu narukvicu koja se uklapa u 18mm i stavio na ruku :D
Prilog 21011 Prilog 21012
He, he, gle sta nadjoh na netu:
Prilog 21013 Prilog 21014
Lici, zar ne :D Stavicu mu jedan od ovakva dva kaisa. Verovatno crni..
Anbeast
Čestitke i od mene.Lep primerak.
:congrats:
anbeast
moje vrlo pozitivno iskustvo u intervenciji i doterivanju jednog mehanizma 3133 je sa Simovicem iz NS. Da li je najjeftiniji ne znam jer je meni bilo bitno da se kvalitetno uradi sta treba. Covek je komunikativan i spreman za dostave postom pa nije neophodno sedati u kocije do Novog Sada. Telefon imas u spisku servisera pa raspitivanje ne kosta nista, sem telefonskih impulsa :-)
Za kaise pogledaj one od 19mm, malo su redji ali ima. Mislim da malo lepse izgleda na ovakvu kutiju.
:thumbsup: odličan je.
Najvažnje je da je kućište uredu, a ostalo se da srediti :yes4:
anbeast, čestitke na baćuški ! Neka te u zdravlju služi ! Ako smem da primetim ti si ušao u seriju kada je u pitanju nabavka satova. Ako, ako :thumbup: .
najvaznije je da ne prekidas seriju sad kad te krenulo.poljot je extra model mislim da nisi nista pogresio sto si ga kupio.polako ga sredi i imas izuzetan legendarni sat.
tvoj sat ima drugara u MKPrilog 21020
Hvala, drugari na cestitkama i lepim zeljama :D
@skydrummer i jagos: Bogami, jes' serija, no sve sto je lepo ima kraj....Moracu neko vreme da se povucem u ilegalu:)
@bt321: Lep mu je taj drugar :)
E pa drugari, ovako je to bilo danas...:)
Probudio sam se, sav umoran i mrzovoljan! Dan je bio prelep, stavio sam "Monstera" na ruku i resio da ga prosetam! :D
Otisao sam do Spensa i sokirao se! U jednoj od prodavnica satova 50% popusta na sve artikle, zbog zatvaranja! Bio mi je potreban neki elegantan sat! Nisam bas imao para, tako da je izbor pao na ovaj...
Prilog 21089 Prilog 21090
Prilog 21091 Prilog 21092
Prilog 21093 Prilog 21094 Prilog 21095
E,stvarno bedak od dana :D
Čestitam.
Čestitke. Naraučenije, govori tiho i nosi Monstera sa sobom! ( Čarli Braun crtać, modifikovana verzija )
Od automatika nije bilo nista! Zbog velike navale bio je mali izbor, a verujem da je sada vec sve rasprodato!
E da, hvala na cestitkama! :hello:
uhhh dobar je i pao..prelep je. :drool:
Danas je poceo najbrzi cirkus na svetu.
Tim povodom je Cambridge obuven u sportske patike :)
http://i42.tinypic.com/210dd2a.jpg
d1d
Baš lep satić.
Pretrpan,ali lep.
A kaiš mu je legao k'o šamar ćelavom.:thumbup:
Eterna je mnogo lepa i u ovoj sportskoj varijanti i u onoj elegantnoj,neverovatno koliko kais utice na utisak o satu.
evo sta smo Nesa i ja upecali
Prilog 21207
Peca? Na koji mamac? Gde? :)
Dobar ulov :thumbsup:
Mesto: Novobeogradski buvljak
Mamac: €
Ulov: Longines
;)
Koliko mamaca ste morali da upotrebite i da li se ulov otimao?
Ulov nije, ali prodavac jeste. :D
Krenulo se od trideset mamaca, ali se završilo na pedeset.