Ljudi moji sta je ovo!
Nema me par dana a satova se namnozilo ko da je godina prosla!
Cestitam svima na novim ljubimcima a posebno Milanu i Marku.Vrhunske ure si uzeli i jedan i drugi.Neka vas dugo i dobro sluze. :top: :congrats:
Printable View
Ljudi moji sta je ovo!
Nema me par dana a satova se namnozilo ko da je godina prosla!
Cestitam svima na novim ljubimcima a posebno Milanu i Marku.Vrhunske ure si uzeli i jedan i drugi.Neka vas dugo i dobro sluze. :top: :congrats:
moj bolji ajde nemoj sad da mu gledas one predhodne :)
Ma gde bolji,ne znas ti kakva je ovo masina...
Veliki je problem kada imas toliko fenomenalnih satova,jednostavno ne znas koj da stavis na ruku.Chopard je prelep,ali pored IWC-a i Zenitha nema sta da trazi,a u sportskoj varijanti tu je Submariner,prognoziram mu kratko druzenje sa tvojim zglobom,i vremenom sve krace,a onda cemo se dogovoriti oko cene.
:) Dobar si ali imam ja vec planove za njega i ne verujem da cu ga prodavati,sta vise siguran sam,zahvalna je to masina a i prilicno robusna,sat je vrlo udoban i dimenzije su bas po mom ukusu a za leto uz sub-a verovatno jedini sat koji cu nositi na 40 stepeni...
Pozdrav
Drago mi je onda sto takav sat nece stojati po strani,vec ce dobiti zasluzenu paznju.U zdravlju da ga nosis.Lep je ko lutka
Hvala,bice ispostovan!
Mogu ja Top Guna da ispostujem...da ga nosim i navijam
ljubim teeeeeeee
Samo da prijavim gde je završio prebeg iz stada Sime Hrabrog.
Život je ponovo spojio davno izgubljenu braću!:)
P.S.-Simi se zahvaljujem na lepoj i poštenoj saradnji!
Prilog 5644Prilog 5645Prilog 5646
e pa, drago mi je sto su braca ponovo zajedno, srce mi je puno, a evo i suza krece...! :D
hvala i tebi, druze!
^ the pleasure was mine...! :yes4: :tee:
A sada se svi uhvatimo za ruke i poletno zapevajmo...;)
jos malo, pa cemo se i smuvati svi... :sarcastic: sada je to moderno i evropski... :shot:
Au Simo mnogo mi naginjes na taj evropski modernizam.. nemoj da me zabrinjavas :)
Malo slikanja subotom pre podne... :)
Nego, ozbiljno razmisljam da se skrasim po pitanju kupnje satova. Izgleda sam nasao onaj pravi. Eventualno omega electric blue za posebne prilike, mada nisam siguran da bi uzeo automatic. Kad se jednom navikne na quartz+sinhronizacija svako vece, sto bi rekli, once you go black, there's no going back :)
Prilog 5657
"Kad se jednom navikne na quartz+sinhronizacija svako vece, sto bi rekli, once you go black, there's no going back"
:top:
Hvala Vladasu na dobrodošlici! Inače, svaka čast za sajt a pogotovo za članove, žao mi je što vas nisam ranije "provalio". Mnogo kvalitetnih foruma i komentara! Evo par slika u korist Lemanie 5100
veliki pozdrav
Lep sat @gorbaj, koliko dugo imaš hamiltona?
@gorbaj - jos jednom dobrodosao. Sjajan Hamilton, svaka cast :congrats:!
Da li bi mogao da napises nesto vise o njemu (koji je model, koliko ga imas itd.)?
Nabavio sam ga pre nekih 4-5 god i jedan mi je od omiljenih! Prava sportska elegancija, diametar 40mm bez krunice ali konkretno taj model nisam našao na netu ni u katalozima. Mada ima sličnih varijanti, vojnih, mislim da je ovaj "dress watch" zbog zlatnog prstena
Pretpostavljam da je model iz sredine 90-ih
Lep sat!
Pokaži slobodno i ostatak kolekcije! Spominjao si i mehanizam sa 2892-2, imaš ga?
Hvala, tačnije imam 2894 u Longines Olympic modelu. takođe lep sat, prava šminka
Uhvatiću malo vremena ovih dana pa da napravim par amaterskih slika.Imam par komada mada sam malo ohladio što se tiče satova, jedno vreme bio sam pravi zaluđenik!:banghead:
He,he i meni se čini! Inače sam veliki ljubitelj Omege,pogotovo onih pre Eta ere! Omiljeni u kolekciji -Speedy Reduced
Primetio sam da ispadoh mnogo kritičan po pitanju ETE, sasvim slučajno!
I ja se nadam, dokazano su dobri! :lol:
Obavezno postavi slike satova, kao i mali osvrt na njih!
Kompletni testovi satova
bdw, izbacuješ sve bolje i bolje primerke kolekcije.
Eta je sasvim o.k. nikakvu veliku zamerku na rad i preciznost nemam samo što se gura u ista stvar u širokom opsegu cena! Po meni nekorektno i na granici prevare! Maheri su ti Švajcarci za biznis!
A što se tiče kolekcije ima tu par "vintage" Omega, Fortis, Tissot T-Touch,Seiko ...
Još jedan dugo očekivani brend, još jedan ljubimac :proud:
Maurice Lacroix Miros Diver ETA Thermoline 251.232
Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres
http://i54.tinypic.com/2nsqp10.jpg
http://i56.tinypic.com/33u6hck.jpg
http://i53.tinypic.com/14iifwg.jpg
http://i52.tinypic.com/f2j3py.jpg
http://i52.tinypic.com/2m3mps5.jpg
Opa prinova, čestitam! :congrats:
Sat je k'o bombona, i koliko vidim potpuno nov (ako je polovan onda je ludački očuvan). Zaista lepa kolekcija, od Hamiltona preko Orisa pa do Maurice-a ne zna se koji je lepši.
Odlična kupovina :top:
Pozdrav.
Angel i ja se pridružujem čestitkama,lep sat mada onaj u sredini mi je još uvek u srcu....:adore:
Savrsenstvo... Ja nikada ne bih iz prvog pokusaja video koliko ima sata,u trenu bih zaboravio zasto sam pogledao u njega :D
Sve cestitke,druze...
hehehe, hvala ti, postoje dve kazaljke (Split Second) koje mere minute i sekunde dok radi hronograf, sekundara je crvene boje dok minutna niklovana, tako da i ja zaboravim šta gledam dok pogledam sve. :lol:
Laci taj sat u sredini mi nikada neće izaći iz srca!
Angel, svaka cast, prijatelju, odlican izbor!
@gorbaj - jel' moze neka slicica tih vintage ljubimaca, please!
svida mi se sat
puno cestitke
pozdrav