Column wheel je ranije primenjivan sistem koji se obilato koristio kod mehanickih hrono satova (razni venus-i, pa poljot 3017, omega 321 etc) ali su vremenom nadjena efikasnija resenja i on je jedno vreme zaobilazen jer je skuplji za odrzavanje.
Iskreno, mislim da nisu ni pouznadniji, ni tacniji a ni izdrzljiviji. Ali opet, kome je cilj kod sata da bude pouzdan, izdrzljiv i tacan nece ni kupiti svajcarski sat vec neki od japanskih cuda koji imaju radio setovanje, ne moraju da se odrzavaju i sl. i imace atomski precizno vreme. Sto komplikovanije i egzoticnije, to bolje postaje moto tako da je normalno da vracaju column wheel u upotrebu. Upotrebom interneta sve je vise ljudi pocelo da saznaje da se 7750 stavlja i u satove od ispod hiljadu ali i od par hiljada evra pa je postalo neophodno izbaciti nesto novo sto ce poceti da pravda razlike ceni i mislim da ce CW, ako dobro proci kod longinesa postati sve popularnije resenje za taj problem.
Licno bih zaobilazio to resenje u sirokom luku dok ne prodje par godina i ne vide se iskustva korisnika, umesto da budem pokusni kunic. Jeste da plavi tockic deluje lepo, al kad dodje servisiranje vise bih voleo 7750/7753 nego neki sat sa CW-om.
A za staklo nije tacno, na longinesovom sajtu imas sve modele i za svaki stoji koje staklo koristi pa proveri i sam. Mada ljudi ne beze toliko od plexy-ja, pogledaj samo odusevljenost speed masterom sa plexy-jem i sve ce ti biti jasnoStoga ne iskljucujem da ce mozda u neki od sledecih heritage modela ubacii plexy.
Registracija
Help

3Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Stoga ne iskljucujem da ce mozda u neki od sledecih heritage modela ubacii plexy.

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi