Naravno, jer su ipak oni napravili proračun, nijedna cena nije bez pokrića, i svaka roba nađe svog kupca. Cela ta industrija lepo stavi na papir da profit mora da bude razlika u ceni koju je kupac spreman da plati i troškova celokupne ideje koja se nudi i za to skidam kapu. Da, video sam nov Omegin Seamaster titanium liquidmetal bla bla koji treba da se pojavi u novom Džejms Bond filmu "Skyfall" bla bla i koliko sam razumeo to im drži centralno mesto strategije preuzimanja lidera tog segmenta na tržištu, sat koji bi po njima trebalo da izađe na megdan novom Submarineru. Međutim ta priča im moooožda prođe na tržištu SAD-a jer se oni pobogu lože na promere satova od preko 44mm, a Seamaster je baš to 45,5mm non-chrono... dok je po meni Rolex i dalje lider u tom segmentu, pre svega zbog njihovog mehanizma unutra i razumne veličine od 40mm. Dok god mi guraju ETA/Valjoux i pričaju mi kako je to in-house ja jednostavno moram da kritikujem, iako volim Longines i najverovatnije u sledećih godinu dana uzimam Admiral chronograph. Sleteli ne sleteli, sa dizajnom tog sata su uboli pravu stvar.![]()
Registracija
Help

3Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi