Pozdrav,zanima me da li je ovo,kopija ili orginal,i ako moze mala pomoc kako da napravim razliku izmedju kopija i orginala... Hvala
![]()
Pozdrav,zanima me da li je ovo,kopija ili orginal,i ako moze mala pomoc kako da napravim razliku izmedju kopija i orginala... Hvala
![]()
koliko sam ja video na kpci pise BREITUNG?
meni dovoljno da zakljucim da je kopija tj. losa replika
pozdrav svima ..
dobio sam sat kao poklon iz švedske , lik me ubjeđuje da je original ali kad sam pogledao koliko original košta ja mu nevjerujem .. nema papire nema nikakvo pakovanje korišten je .. ne može se vrijeme naštimati tako mi je rekao lik koji popravlja satove i koji mi je naštimao vrijeme ... dok sam ga nosio na ruci radio je al mi je onda stajao dva dana i sad opet treba naštimati vrijeme a nemam pojma kako , ovaj plavi prsten što ima oznake 20 ,30,40,50 se može okretati u jednu stranu .
i veoma je težak nemam nikakvu preciznu vagu al ovo je definitivno najteži sat koji sam ikad stavio na ruku ..
pored toga dali je kopija ili original interesuje me i koliko vrijedi .
![]()
Mirza
U pitanju je kopija koja,kao takva,nema nikakvu vrednost.
Ovim zaključujem priču o ovom ''satu'' jer je pravilnikom zabranjena rasprava o kopijama.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Napomena moderatora
Procene vrednosti i autenticnosti se vrse samo uz postavljene slike svog sata. Uputstvo za postavljanje slika mozete pronaci ovde.
Poslednja ispravka: RUS (15.7.2013. u 19:21)
Poslednja ispravka: Shmizla (23.7.2013. u 9:05) Razlog: Post premešten u odgovarajuću temu
"Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega." - Grunf
To ,svakako,nije Solar.
Slike su previše loše da bi se moglo išta zaključiti vezano za originalnost.
BTW-Model iz naslova je jedan od modela koje prati veliki broj replika.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ništa ti ne možemo reći bez barem dobre slike mehanizma.
Bookmarks sajtovi