Šeha, zamoli onog ko ti je poklonio sat da ga unovči ili da ti pokloni dobar auto ili kuću, original sigurno toliko vredi.
Kada bi pojeo bureka koliko je original težak, sigurno ne bi ostao gladan.Falševi su mnogo lakši.
Još nešto:
Breitling has only produced one watch with an open-heart and that is the Breitling for Bentley Mulliner and it is worth… a lot! There are only around 25 of these Breitling for Bentley Mulliner watches produced each year and each one is custom made. If someone is selling a Breitling watch with a visible escapement, chances are the Breitling is a fake.
Ovakav sat može da pokloni samo neko ko je veoooma bogat.
Ja sam na poklon dobio Poljot i Timex od kumova, poklonio sam Casio bratu i Festinu koju više ne nosim...
Ima mnogo lepih a ne preterano skupih originala, okreni se njima
Pozdrav
Ma i nije puno... samo laganih 175 milja dolara...![]()
![]()
Он сказал: "Поехали!"
Ovaj Timex je već prava stvar i vrlo lep sat.
Meni ovo deluje kao original. Ronda su u globalu sasvim korektni mehanizmi, sa povremenim izletima u fantasticno.
Generalno, meni se boja cifera ne dopada, ali je to subjektivno. To sto podatke o satu nalazis samo na nekim levim sajtovima... Ne znam sta da ti kazem. Ja za moj Edifice takodje ne nalazim podatke sem na nekim... Levim sajtovima. Sat je definitivno original, otvaran, Miyota FS60 van svake sumnje, nema cudnih artefakata/nekvalitetnih delova.
Precnik, veze nemam. Od meraca do meraca. Ovaj bi trebalo da deluje nesto vece na ruci zbog odnosa cifera/okvira
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Doxa ima sub liniju koju gura na usa i eu trziste i doxa asia liniju koju gura na trziste azije i istocne europe po uglavnom puno nizim cijenama. Ja sam imao doxa aquaman-a (rhonda quartz) koji se rabljen prodavao po 200-300 dolara dok je sub linija rabljena kostala cca 1500$. Potraznja za asia modelima nije bas neka.. probaj tu pregledati modele:
www.doxa-in-asia.com
Ma pusti cifer- dovoljan je pogled na mehanizam!
Kopijetina, jbg. retko ko poklanja GMT master, kucni na mrežu vidi koliko košta, čisto da ukapiraš na šta mislim. Inače vidi se i po izradi, naravno...
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Sad barem znas sta tvoj otac moze da ocekuje od takvog poslovnog partnera![]()
Bookmarks sajtovi