Zao mi je,ali ne mogu.Ovo je cak i za moju malenkost,vrlo jasna i cista situacija u vezi ovog sata.Moraces da sacekas odgovor strucnijih ljudi.
Pozdrav.
P.S. Lekcija je za dz.
Zao mi je,ali ne mogu.Ovo je cak i za moju malenkost,vrlo jasna i cista situacija u vezi ovog sata.Moraces da sacekas odgovor strucnijih ljudi.
Pozdrav.
P.S. Lekcija je za dz.
Hvala profesore, no otrkij mi tajnu kada je u pitanju Rolex voleo bih da znam po cemu mogu prepoznati kopiju
Slika je losa.u novom sadu ima dobrih casovnicara pa svratite do nekog da pogleda pre trgovine i problem resen.
meni smrdi da repliku, ali k'o sto rece jagos - pravac kod casovnicara.
ne kupuje se takav sat samo na osnovu ovakve slike!
jole777 kaže:
Hm, koliko skapirah poenta je postavljati svoje slike, ali kako su i drugi to činili, i ja ću postaviti slike sa oglasa za sat čija me verodostojnost interesuje. Tj postavljam link za oglas na ovom sajtu. Takođe me interesuje kolika je realna cena ovakvog originalnog polovnog sata u Srbiji.
Polovni satovi - Svet Satova
Uvek treba proveriti kod casvnicara kad kupujes polovan skupocen sat, pa te i ja savetujem isto kao Vladan. Ali mislim da su sanse da je replika gotove nikakve. A cena mislim da je realna i po meni je ovo sat u top 5 kupovina sa berze, kad se uzme sve uobzir. Naravno ti kupujes ne mi , tako da sam moras da odlucis i proveris sve sto te zanima na vise strana . Veliki pozdrav![]()
Molio bih za odgovor,jos juce sam postavio pitanje a vidim da jos nije objavljeno a nisam dobio nikakav odgovor!Hvala!
Dobro nam došao na portal i forum!
Post je bio premeštem u odgovarajuću temu, stoga ti se možda učinilo da nije ni objavljen.
Verujem da ćeš od naših dobrih poznavaoca satova uskoro dobiti odgovor na postavljano pitanje.
Veliki pozdrav!
Bookmarks sajtovi