Walter ne znam sta bi vise rekao za tvoju kolekciju.svaka čast želim ti jos puno takvih bezvremenskih satova.
Walter ne znam sta bi vise rekao za tvoju kolekciju.svaka čast želim ti jos puno takvih bezvremenskih satova.
Čestitke na satovima, prelepi su. Sad si me podstakao da sredim svoj 7A38-7130 :-) Ako mozda znas gde bih mogao naci njegovu OEM narukvicu titanijum-zlato javi :-)
Mislim da na Kontikiju su nosili eternu matic bez natpisa Kontiki pa su posle toga u cast poduhvatu stavili ime Kontiki koje se prvi put po nekim izvorima pojavljuje 1952 godine i po nekim napisima na netu pise da je prvi kalibar koji se ugradjivao 1414 bez datuma i 1424 sa datumom u mom satu je cal 1424 posle toga je izasla etrna matic kontiki 10 pa zatim i 20zato sam i napisap da je iz 1952 godine a mozda i gresim jersam izvore preuzeo sa neta a nije cudo da je sat mladji
Izgleda da su 20ice izašle `67. Kon-Tiki je obavio putovanje 47 ili 48, 20 gidina posle je 67-68. Imam negde u bookmarks spisak godina i brojeva... Postovacu kad se dokopam računara...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Vaistinu vaskrse. Odlična petarda.![]()
Hvala skydrummer, nakupilo se jos desetak petardi ali treba vremena da ih sve slikam !
Walter nedostajes nam.....i tvoje slicice...
next year at this time I'll be a millionaire
Ovu Cajkubinosio svaki dan. Prelep sat.
Waltere, Čajka je majka! Strašno simpatičan sat.
Walter živ li si?
Odličan sat. Šta je ispod haube?
Bookmarks sajtovi