480Likes
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 20
-
-
Re: Uroš GT - Moja skromna kolekcija
Pa "ogulio" si i krunicu na neptunu, a na ovom poslednjem bazel, ili mi se čini?
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 20
To jeste, skinuo hrom s prstena jer je bio oštećen, svakako ću kupiti novi. A krunica na Neptunu je privremena, zato je žuta(od nekog starog Komandirca). Ja kupio novu ali ne odgovara dužina ključa, Neptun ima za nekih 0,8-1mm duži ključ zbog oblika kućišta, pa sam poručio sada odgovarajuću.
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 20
Oprostio sam se Amfibije 710, otišla je kod jednog ljubitelja u Niš. Nisam stizao da je nosim uopšte pa pomislih bolje da neko uživa u njoj.
-
Kažem ti, odlična kupovina. Moj Bambino je isto vrlo tačan, nisam skoro merio (malo ga ređe nosim) ali nije išao više od -/+ 5 sekundi dnevno a pri tom se moglo korigovati noću. Takođe kaiševi su im najudobniji koje sam nosio. Jedino bih mogao zameriti da se lak sa kaiša relativno lako skida, dovoljno je malo jače zakačiti noktom. Sve u svemu odlični satovi.
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Ma ni u snu nisam razmišljao o Orient satovima,dok nije počelo ovo sa Bambinom.Vidio sam na jednom portalu razočarenje jednog člana pa da kažem nešto o tome.Na Bambino sam se naložio gledajući i čitajući postove na ova dva portala.Sat je odličan platio sam ga sa svim 150€ i nisam tražio dlaku u jajetu.Kolega na susjednom portalu se razvikao te ne valja ovo,te ono,te obrada itd.Slijedeći sat je Longines koji košta 1930€ i gotovo je isti osim mjesta datuma,i tako dižemo letvicu sve do Iwc koji kosta kao 100 bambina pa onda nema onih mana koje su nabrojane.Više muzike od para definitivno a nekima treba poručiti da ne traže hljeba preko pogače.Pozz
-
-
-
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi