480Likes
-
Re: Uroš GT - Moja skromna kolekcija
Uroše,čestitam!
Koliko imaš G-jeva ?
Dva ili više?
-
Rotirajući prsten možeš ili ošmirglati pa da dobiješ bronzani izgled ili recimo naruči ovaj čelični prsten Clean Bezel 01k2 Meranom.com imaš pri dnu fotku kako prsten stoji na kućištu tip 42.
-
-
Uros GT
Urose, s obzirom da je vrlo lako moguce da ti znam dedu (pitaj ga od kad - do kad je sluzio u Rajlovcu ili u Batajnici) a posto imam i tu plastiku i krunicu i bezel - a nesto mi bas nisu toliko neophodni, te ukoliko ti se ne zuri ti pricekaj kojih mesec do mesec ipo pa cu ti doturiti to. A dedi kazi da je to od jednog Volhovca
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 20
Hvala svima. Čudan je ekran, u sumrak, kada još ima solidna količina dnevne svetlosti ume da bude teško čitljiv, ali vrv ću da se naviknem.
Imam dva, onaj gore sa bulbarom i ovaj novi. Ovaj je znatno napredniji sa funkcijama i baš mi se dopada, posebno pet alarma, one time alarm i auto led light.
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 20
Dve iznenadne novosti, dok čekam vesti za Seiko Hronograf(našao sam originalni pozlaćeni druker a 99.9% i unutrašnji prsten, međutim od narukvice ni traga ni glasa, tako da već par dana tražim pogodnu alternativu mada je primaran servis mehanizma, i zamena stakla i dihtunga)
Molnija džepni, nikada izvađen iz kutije, našao sam da je to verovatno izvesni Molnija Hunter, cal. 3602 18 rubina, odneću ga časovničaru, verovatno treba podmazivanje:

I Candino 25 Jewels Automatic, sa nedostajućim markerom na 7h, koji se nadam da ću naći nekako. (Ako može neko da mi kaže koju reč o ovom satu, mehanizmu?)

-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 20
Jedna od top tri serije ikad :-D
-
Znam iz iskustva kako je lepo kad privedes kraju jedan ovakav projekat i koliko ti takav sat postane drag (ma koliko preterao sa ulaganjem u njega). Tako da samo napred!
-
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 20
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-