Osećao sam da je u pitanju samo sitnica, što je i normalno, jer praktično svaki njihov sat ima ovakve 'bubice' koje mu daju poseban šmek.
Osećao sam da je u pitanju samo sitnica, što je i normalno, jer praktično svaki njihov sat ima ovakve 'bubice' koje mu daju poseban šmek.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Uuu, al' je leg'o medju kaktuse, 'alal vjera!
Odlican izbor!![]()
Uroše
Nije to loše...
Gde si nabavio (možda još neko poželi)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Čestike Uroše, posebno za Molniju. Sat je bombona, imam skoro identičnu. Ako imaš papire i kutiju od Molnije napravi par fotki.
Nemam papire, imam plastičnu SSSR stil kutiju, sa nalepnicom koja je posveta, sat je deda dobio od pitomaca VTVA (Vazdušno tehnička vojna akademija).
Saznao sam i zanimljiv podatak za moje Edox, on je poklon iračkih pitomaca koje je moj deda obučavao za rad na S-125 Neva PVO sistemima, koje je tada Irak kupio od SSSR-a, a mi smo ih još ranije dobili. Mislio sam da je iz Libije jer je i tamo bio nekoliko puta istim poslom.
Nisam hteo da pišem, a nisam imao vremena da konsultujem pravilnik :-) prodavac se zove jaysandkays sa ebay-a, iz Los Anđelesa. Stiglo je za manje od 10 dana. Ima u tri boje, crni, srebrni i sivi PVD. Koštalo je nekih 17-18$ sa shippingom. Mislim da je mala privreda u pitanju, OEM deluje znatno deblje. Imaju za par popularnih modela kućišta.
Nema greske kad je G u pitanju, cestitam!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Odličan G, Uroše! Možda će ti zasmetati inverzni LCD (bar je meni tako na mom GDF-100-4DR) ali se i na to čovek navikne.
No time to lose
Bookmarks sajtovi