Da li neko ima ideju zašto ne mogu da namontiram ni jednu novu krunicu na ovaj sat? Unutra je navijač 17 rubina, a krunica koja je predviđena po dućini ključa za 710, 420 i 960 kućišta ne može da "dohvati" i uhvati se gde treba.
Mehanizam koji sam nabavio je 2416b sa 21 rubinom, gde mi je još 10 rubina, jel to neki stariji tip? Čitao sam da je navodno bolji od ovog sa 31 rubinom. Razlikuje se najlakše po tome što teg rotora nije zapunktovan nego je ravno prikačen, dok je na tipu sa 31 rubinom vidljivo nekoliko mesta gde je punktovano.
Ni jedno mišljenje za crne kazaljke?
Imao sam i ja 'vaki Seiko ! Nešto mi je poznat.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Lepo parče sovjetsko-ruske horološke istorije.![]()
Neki od novijih apdejta. Zeleni Vostok je omiljeni sat trenutno. Imam jos neke satove u planu pa zato nikako da dodje na red za njega neka ooozbiljna braon kožura.
RN3 Pro via TT
Zelenko je![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
,svaka cast!Tesko ih je naci kod nas,ovako ocuvane i u ispravnom stanju.
Hvala. Napravili su ga bas. Ima neke sitnice koje nisu smeli da dozvole. Moraće na doterivanje tipa kazaljke na pun sat se ne gađaju 100% nego 99.99%. Marker na 12h je trunku van ose, i svetleća tačka umetka nije poravnata sa klikovima bezela. Orient sam dobio baš fino ispod cene jer je bio black friday taj dan. U međuvremenu se pojavio crni karbon cifer pa mi je baš žao što sam žurio.
Znate li gde da pitam za OEM čeličnu za njega?
RN3 Pro via TT
Poslednja ispravka: Uros GT (20.1.2017. u 20:13)
Urose i ja glasam za zeleni
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Treba servisirati. Ulje je odavno izgubilo svoja svojstva. Napiši kasnije koliko su ti tražili za servis tog sata.
Primer servisa jednog ETA kvarcnog mehanizma sa 7 rubina (poruka 1548) :Pitajte časovničara
Poslednja ispravka: skydrummer (19.2.2017. u 0:36)
Bookmarks sajtovi